• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba..

Numee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
238
5
66
Ankara
acaba hamilemiyim ki ... ya arkadaslar ben 2 hafta önce mide bulantısından duramıyordum sonra adetimi beklemeye basladım süphelenip kendimden belki olmam diye ama 3 gün erken hasta oldum su an adetim biteli 2 gün oldu ama ben hala mide bulantısı cekiyorum ve acayip halsizim.. acaba diyorum olabilirmi.. ( İNŞ OLUR ) üstüne görme diye birşey var ama ben bunu sadece adını biliyorum hakkında baska hiç bi bilgim yok beni bilgilendirebilir misiniz .. eger öyle birşey varsa nasıl anlarım.. yardımınızı bekliyorum simdiden teşekkür ederim.. lütfen biri beni bilgilendirsin.. madem hamileyim nasıl anlayacagım.. yok değilim o zaman neden düşük yaptıgımdaki gibi midem bulanıyor vb seyler oluyor .. off aklım cok karısık ..:44::44::44::44::44::26::26::26::26::26:

adetin olmuşssun bitmiş zaten bir şey farketmez sanmıyorum.

daha önceki hamileliğimde de adet günüm 4 gün geçmesine ragmen birşey cıkmadı evde yaptıgım testte güvenmiyorum ondan o testlere artık daha da fol yok yumurta yok hesabı kendimi ümitlendirmek istemiyorum .. en azınddan üstüne görmenin belirtilerini falan bilsem yasayan arkadaslar varsa bi yardımcı olsa cok memnun olurum .. en azından hiç bişey olmasa bile umut etmem hiç değilse..

daha önceki hamileliğimde de adet günüm 4 gün geçmesine ragmen birşey cıkmadı evde yaptıgım testte güvenmiyorum ondan o testlere artık daha da fol yok yumurta yok hesabı kendimi ümitlendirmek istemiyorum .. En azınddan üstüne görmenin belirtilerini falan bilsem yasayan arkadaslar varsa bi yardımcı olsa cok memnun olurum .. En azından hiç bişey olmasa bile umut etmem hiç değilse..

anladım yaşamadıgım için bilmiyorum umarım yardımcı olacak biri cıkar sana

üstüne görmede sanırım adet normla olmuyor mesela 4-5 gün sürüyosa 2 gün falan sürüp az az lekelenme seklınde kesılıyor hamıle olsan mıde bulantıları ıcın cok erken zaten bence mıdenı flan üşütmüş olabılırsın yada psıkolajık olabılır üstüne görmüş olsan suan hamıelelık belırtılerın olması lazım suara en olcak olnada kasık agrısı kasık agrıalrın varmı hamıleysen olması lazım ıdrar testlerı herzamanda yanılmıyor bence cok şüphelenıyosan yap test benım3 gün gecınce dogru sonuc vermstı adeten önce bıle cıkabılıyor sen adetten önce bulantılarım vardı demıstın cok erken bulantı ıcın bence baska sabepten bulantıalrın

Son düzenleme:
üstüne görme olayı bildiğim kadarıyla normal adet gibi olmuyormuş sadece bir iki gün lekelenme şeklinde oluyomuş seninki nasıldı ki

Back