Acaba ?

Daisy0000

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
154
168
18
28
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim,ilk kez konu açıyorum. 7-9 Ağustos tarihlerinde artık çocuk düşünmeye başladığımız için eşimle korunmasız birliktelik yaşadık. Reglim her zaman günü gününe olur. Bu ay da olması gereken günde oldu,hamilelik olmadı demekki diye düşündüm. Fakat sonrasında bikaç haftadır midemde ara ara bulanma,ani kilo alımı, iştah artışı ve bugün yeni olan su içerken ağızda ekşi tat oluşumu yaşadım, normal su iciyordum ama çok tarif edemeyeceğim, ekşimsi farklı bir tat hissettim. Bir yandan acaba üstüne görme vs gibi bir olay mı yaşadım hamile miyim ? diye düşünüyorum,diğer yandan psikolojim bana oyun oynuyor diye düşünüyorum.. Bu gece de rüyamda kucağımda tatlı bir erkek bebek gördüm,emziriyorum, sütüm çok geliyordu, fışkırıyordu... Böyle bir durum yaşayan oldu mu ,fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var...

Bu kadar şüpheye düşmeyin direk gidin kan verin yada test yapın

Bu kadar şüpheye düşmeyin direk gidin kan verin yada test yapın
Haklısınız ama bu sıra yoğunluktan ötürü kan testi vermek için işten izin alamıyorum..Bu belirtiler devam ederse kaset test alıp kullanacağım,onda da sanırım kesin doğru sonuç elde edilemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…