• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba yumutlama dönemimde miyim..çok acill cvp lazım

SuJu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
49
5
16
İstanbul
selam arkadaşlar. diğer benzer konulara hiç bakmadan çok acil olarak konuyu açtım.
sün eşimle beraber olduk. oda adetim bittikten sonra. ertesi gün veya sonraki gün...bu sabah ise sabah idararımdan sonra ve biraz önce wc ye gittiğimde sarımsı-beyazımsı akıntı geldi idrardan sonra.
acaba yumurtlama günlerimmi?
ama kasık ağrım yok. meninin bu saatte geri gelmesi mantıksız gibi ki meni gibide değildi...
bunu soruyorum çünki adet sirkulasımda tahmıni verilen tarihlerde(internetin verdiği dönemler) akıntım olmuo hep kuruydu. geçen ayda bu ayda addetten sonra akıntım başladı. tahminim o ki addetten sonra yumurtlama günüm.
bu konuda bilgi sahibi olan lütfennn çok acil cvp versin...
çünki akşama karete yapcezzzz=)))))))))))))))))))))))))))))))))))

umarım bu sefer tutar :(

canım yumurtlama günleri herkesin adet döngüsüne göre değişiyor ama
adet bittikten hemen sonra başlamaz diye biliyorum mesela benim yumurtlama günüm
adetimin ilk gününden itibaren sayınca 11.gün başlıyor 16. güne kadar devam ediyor.

canım değiştiğini biliyorum benimkisi 32 günde oluo bazen 31 bazen 33... misal 32-14:18. gün ovulasyon günüm. biliyorum hesaplama herşey tamam ama o dönemde bende hep kuruluk var. hani bilinio ya akıntı oluosa genelde ovulasyon zamanıdır diye. bende hep adetten hemen sonra oluo...
kafamı karıştıran bu...

canım değiştiğini biliyorum benimkisi 32 günde oluo bazen 31 bazen 33... misal 32-14:18. gün ovulasyon günüm. biliyorum hesaplama herşey tamam ama o dönemde bende hep kuruluk var. hani bilinio ya akıntı oluosa genelde ovulasyon zamanıdır diye. bende hep adetten hemen sonra oluo...
kafamı karıştıran bu...

bendede sürekli akıntı olur, bu yüzden ben yumurtlama dönemimi hesaplayıp ona göre bebek planı yapmıştım ve ilk denemede hamile kalmıştım,
nasip olmadı geçen hafta aldırdık.
sen yinede 1 gün arayla çalışmalara devam et canım, ayrıca hesapladığın tarihlerdede kuruluk olsa bile bebek çalışması yapın :1:

ay canım çok üzüldüm..=(
artık bu ay 2 günde bir çalışıcaz. bide böyle denicez.tutarsa tutar tutmazsa....=(((

geçen ayda 14.günden başladık ovulasyon gününe hatta sonrasına kadar gün aşırı ilişkide bulunduk ama tık yok. hatta o ay erken bile regl oldum sinirim çok bozulmuştu...

Back