Acaba yerleşme kanamasımı?

berrakca

Cahildim dünyanın rengine kandım
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
225
105
103
Merhaba kızlar son adet tarihim 30 Ocak pkoc var ama adetim genellikle düzenlidir yani en fazla 2 gün değişme oluyordu. İlk kez bu kadar gecikti. Mart’ın 8 inde yumurtlamam oldu dünden beri lekelenme yaşıyorum. bugün kan verdim değerim 1 çıktı sizce yerleşme kanamasımı yoksa sökülmeye mi çalışıyor anlayamadım. Daha önce kimyasal gebelik geçirdim o zaman da yerleşme kanaması olmuştu ama kan verdiğim de çıkmıştı şimdi çıkmadı. Sizce sökülemediği için mi öyle yoksa yerleşme kanamsımj bana yardımcı olur musunuz

Kuzum büyük ihtimal sökülmeye çalışıyor bendede pko var ilk gebeliğimde tam adet günümde lekelenmem olmustu megerse yerleşe kanamasıymış yani adetin baya geçmiş şuan gelen leke bence yerleşme kanaması değil kuzum benimde son adetim 18 ocak ve az önce pembemsi bi lekelenmem geldi ama adet diye düşunüyorum kuzum yani aynı durumdayız şuan

Hayırlısı olsun canım hakkımız da bu ay çok umutlanmıştım her ay öyle ama bu ay daha değişikti napalım Şamil bakalım ne zaman gelicek bizim kuzularımız

Öyle kuzum hakkımızda hayırlısı her zaman bende çok ümitlenmiştim bu sefer ama olmadı Allahım hayırlısını versin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…