Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 aydır hep tek çizgi gördüm . Inanın cesaret edemiyorum2 gün varsa test yapın. Silik de olsa cıkar eğer varsa.![]()
Test yapın derim, çünkü yerleşme kanaması da olabilir adet başlangıcı da. gelecek herşeye hazırlıklı olun![]()
Kesinlikle bekliycem zaten . Yarın regl olmam lazım normalde ama ben pazartesi gününe kadar test yapmicamÇarşamba akşamı benim de pembemsi lekelenmem oldu, regl olacağım sandım, fakat bütün gece başka bir şey gelmediği için dün sabah test yaptım negatif çıktı. şu an reglime 2 gün var. bakalım neler olacak. bence reglinizi bekleyin.
Ben de aynı durumdayım sanırım bu sefer gecikme yasamadan cesaret edemeyeceğim. İnşallah gönlünüze göre olsun.8 aydır hep tek çizgi gördüm . Inanın cesaret edemiyorum![]()
Aminnn çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Biran önce mutlu haberler alırız inşallahBen de aynı durumdayım sanırım bu sefer gecikme yasamadan cesaret edemeyeceğim. İnşallah gönlünüze göre olsun.![]()
Benim bugün adetime 1 gün kaldı ve yine kahve rengi leke geldi. Ama hafif sancim da var. Ben galiba adet olucam. Inşallah sizin lekeniz bebistendirBenimde adetime bi hafta var bu aksam kahvemsi bi leke gördüm kendimi ümitlendirmek istemiyorum oyüzden adetimin geçmesini bekliyecem![]()
Ya canım acaba regl oldun mu? Şuan bende o durumdayım yani dün regl günümdü ama kahverengi lekelenmem oldu bir daha gelmedi bugün ara ara yine kahverengi lekelenmem geldi fakat sancım falan yok. Bende 3 yıldır sürekli negatif gördüğüm için test yapmak istemiyorum.Benim bugün adetime 1 gün kaldı ve yine kahve rengi leke geldi. Ama hafif sancim da var. Ben galiba adet olucam. Inşallah sizin lekeniz bebistendir![]()