How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Acaba testi ne zaman yapmalıyım???

NAZLIEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
1.083
0
46
Nevşehir
Merhabalar bu ay inş. Bebiş vardır die dua ediyorum ama bi yandanda merak ediyorum varmıdır diye adetimin gecikmesini mi beklemem lazım illa ki yoksa şimdi yapsam ne olur biri bana bilgi verirse ssevinirim...

Merhabalar bu ay inş. Bebiş vardır die dua ediyorum ama bi yandanda merak ediyorum varmıdır diye adetimin gecikmesini mi beklemem lazım illa ki yoksa şimdi yapsam ne olur biri bana bilgi verirse ssevinirim...

canim ayni durumdayiz.:1::1::1:bende merakdan catliyorum:18::18:adetine ne kadar var.benimkine 5 gun 26 temmuz:14::14::14:

10 gün flan var aslında bu ay olmuş hatta bitmiş olmam lazımdı ama geçen ay çok geç oldum ne yapcam bilmiorum ..))(((

canim bekle bence cunki cikmaz:50::50::50:bende bekliycem en erken ayin 28 yapmayi dusunuyorum.tabii eger kirmizim gelmezse:14::14::14::14:

merhaba kızlar bnmde 5 gun war heyecanlıyım ama cok umutlu deılım hayırlısıyla ıns hepımız hamıleyızdır ya

merhaba kızlar bnmde 5 gun war heyecanlıyım ama cok umutlu deılım hayırlısıyla ıns hepımız hamıleyızdır ya

inş.canım seninki yine azmış benim içim içimi yer sonrada tek çizgi çıkarsa artık psikolojimi düşünemiyorum...rüyalarıma giriyor...

oyle aslında 5 gun kala cıkıyor bnm cıkmıstı sonra 4 gun kala koyulastı ama 3 gun kala sılıklesmeye basladı bnme moralım bozulmustu yapmıycm guwenmıorum artık testlereede ama 2 gun kala koyu cıkmıstı we hamıleydm sonu kotude olsa mılletın kan tahlılıne bıle yanlı cıkıor dusun artık

oyle aslında 5 gun kala cıkıyor bnm cıkmıstı sonra 4 gun kala koyulastı ama 3 gun kala sılıklesmeye basladı bnme moralım bozulmustu yapmıycm guwenmıorum artık testlereede ama 2 gun kala koyu cıkmıstı we hamıleydm sonu kotude olsa mılletın kan tahlılıne bıle yanlı cıkıor dusun artık

evet malesef ben aslında çok güvenemiyorum testelere kulaktan duyma bir dolu sözler var kimi sabah aç karnına yap diyo kimi fark etmez diyo ama yinede dayanamayıp yapıyoruz..)

ewet sabah denıo bnm arkdsm aksam yaptı cıktı alakası yok galıba amannn en guzelı bekleyıp gormek ama ıcım bulanoır hasta olcakkende oluodu ıns olmam 9 ay

Bence adet gününün gecmesini bekle canım. Yoksa bu bulaşıcı hastalık gibi bişey:1: adet gününü beklemeden, devamlı test yapma ihtiyacı hissediyorsun:1:
Benimde 5 gün var adet olmama, ama sanki heran olacakmışım gibi belim, kasıklarım ağrıyor. Hatta oruç tutuyorum, heran gidecek oruçum gibi düşünüyorum:34: Hamile olmayı bende çok istiyorum ama nebileyim sanki bu ayda olmadı gibime geliyor, sebebi ise 1 kere ilişkiye girdik sadece:19:

bence adet gününün gecmesini bekle canım. Yoksa bu bulaşıcı hastalık gibi bişey:1: Adet gününü beklemeden, devamlı test yapma ihtiyacı hissediyorsun:1:
Benimde 5 gün var adet olmama, ama sanki heran olacakmışım gibi belim, kasıklarım ağrıyor. Hatta oruç tutuyorum, heran gidecek oruçum gibi düşünüyorum:34: Hamile olmayı bende çok istiyorum ama nebileyim sanki bu ayda olmadı gibime geliyor, sebebi ise 1 kere ilişkiye girdik sadece:19:

bende umutsuzum cesaretim bil yok test yapmaya aslında hayırlıı ne yapalım bekleip görcez artık zaten 2 çizgi çıkarsa sevinçten ne yaparım bilmiyorumm..))

merhaba kızlar bence bekleyın derım ben hazıranın 6 sında olacaktım olmadım 7 sınde yaptım sılık cıktı ertesı gın kan tahlılınde 17 kusur cıktı doktor bısı dıyemem olada bılırsın olmayada bılırsın dedı moralım bozuldu 1 2 hafta sonra tekrar gıttım kese gorunmedı gene moral bozuklugu gene bısı dıyemem dusuk olabılır dıs gebelık olabılır dedı gene üzüntü en son bu ayın 13 unde gıttım keseyı gorduk bebegı goremedık normalde 10 hafta 4 gunluk olmama lazımken doktorum daha hafta bıle soyleyemıyor bebegı gormeden carsamba gunu gene gıdecem bakalım gec dollenme dıyorlar zaten yavas ılerlıyordu anca rayına oturdu dıyolar doktorlar yanı kısacası gec ögrenmek en güzeli daha sevinemedim bile hamileliğime ki 5 yıllık evliyim gec olsun güç olmasın bende cok dua ediyordum erken öğreneyim diye ama bu yanını hiç düşünmemiştim allah hepimize kucagımıza alacagımız gunleri göstersin...:49:

kızlar selam ben de 26 temmuzda adet olacağım
ikinci çocuğumu istiyorum zira yaş oldu 34:)))
bir seneyi geçti korunmuyoruz ama yok henüz bir şey.
bu sıralar bir halsizlik var üstümde bayılacak gibi oluyorum bazen bir güç geliyor bana hiç oturmuyorum evde oğlan da azcık haşarı:) ona bir kardeş istiyorum, hem de çok.
Allah hepimize hayırlısını versin inşallah hepimiz hamile olduğumuzu öğreniriz
bir kere de olsa hamile kalınabiliyor bir arkadaşım koca ayda bir kere ilişkiye girip hamile kalmıştı üstelik dr çocuğun olmaz dediği halde...kısmet işte..
ben çok meraktayım bu sabah (dün eşimn ısrarla getirdği) testi yaptm ama negatif bilmiyorum ilk hamileliğe benzer mi ama ilkinde 10 gün geçmişti ama çizgi çok silikti kendimi teselli etmeye çalışıyorum bu sefer de belki çıkmıyordur daha erken dye
oruç da tutamıyorum:(
ne olacak halim bilmiyorum
burda birbirimize destek olalım

canım adet gecikmesini bekle geciktikten 10 gün sonra yapılır. adetinin geciktiğinin ilk günü yaparsan değerler yanlış çıkabiliir ondan dolayı 10 gün sonra.

iyi geceler arkadaşlar. Ben de adet gününü bekleyenlerdenim. 2 kez düşük yaptım bu ay hamileyimdir belki deyip umutlanıyüpordum. Daha 2 4 gün var ve de doktora gitmekten sakınıyordum değilsem üzülmeyeyim diye. Ama biraz önce yumurtalıklarımda sancı başladı galiba bebek yok. Göğüslerim 4 5 gün önce çok şişti acı vardı umutlandım işte. O da geçti. Şimdi sadece yumurtalık sancısı ki adet habercisi bu da:(

Back