Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bu ay inş. Bebiş vardır die dua ediyorum ama bi yandanda merak ediyorum varmıdır diye adetimin gecikmesini mi beklemem lazım illa ki yoksa şimdi yapsam ne olur biri bana bilgi verirse ssevinirim...
canim ayni durumdayiz.bende merakdan catliyorum:18::18:adetine ne kadar var.benimkine 5 gun 26 temmuz
10 gün flan var aslında bu ay olmuş hatta bitmiş olmam lazımdı ama geçen ay çok geç oldum ne yapcam bilmiorum ..))(((
off adet gnüm gelcekte geçecekte öyle bakcamm
canim bekle bence cunki cikmazbende bekliycem en erken ayin 28 yapmayi dusunuyorum.tabii eger kirmizim gelmezse
biraz sabir istiyor.
merhaba kızlar bnmde 5 gun war heyecanlıyım ama cok umutlu deılım hayırlısıyla ıns hepımız hamıleyızdır ya
oyle aslında 5 gun kala cıkıyor bnm cıkmıstı sonra 4 gun kala koyulastı ama 3 gun kala sılıklesmeye basladı bnme moralım bozulmustu yapmıycm guwenmıorum artık testlereede ama 2 gun kala koyu cıkmıstı we hamıleydm sonu kotude olsa mılletın kan tahlılıne bıle yanlı cıkıor dusun artık
bence adet gününün gecmesini bekle canım. Yoksa bu bulaşıcı hastalık gibi bişey Adet gününü beklemeden, devamlı test yapma ihtiyacı hissediyorsun
Benimde 5 gün var adet olmama, ama sanki heran olacakmışım gibi belim, kasıklarım ağrıyor. Hatta oruç tutuyorum, heran gidecek oruçum gibi düşünüyorum Hamile olmayı bende çok istiyorum ama nebileyim sanki bu ayda olmadı gibime geliyor, sebebi ise 1 kere ilişkiye girdik sadece