Bebek Beslenmesi acaba sütüm mü yetmiyor ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

guzelannecik

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
159
20
318
Merhabaar ,
3 haftalık bir oğlum var 1 haftalıkken ve 10 günlükken kontrolere gittik kilo alımı gayet iyi dedi doktor hata normalinden fazla almış sıpam :) bu arada 4100 kilo doğdu. her altını actıgımda bezi çişli oluyır en az 4-5 kere kaka yapıyor amaaa aksam saat 9-10 gibi baslıyor aglamaya mememi cekip cekip bırakıp aglıyor işte o anda allahım sütüm mü yetmyor diye karamsarlığa düşüyorum. ilk başta verdim mama ama içime sinmiyor hiç mama ondan vermek istemiyorum . Kesin o ara sütüm az oluyor böyle bir durumla karsı karısya kalan var mı ? nasıl davranıyorsunuz nasıl davranmalıyım ? bana bir akıl vern lütfen

gazı olabilir mi acaba? kolik bebekler genelde o saatler başlar krizlere. süt içinde dinlenin bol bol, sıvı tüketin. kilo alımı iyiyse yetiyordur süt. kendinizi sütüm yetmiyor psikolojisine sokmayın. bol bol emzirin. o ağladığı sırada memelerden birini sağıp kontrol edin süt olup olmadığını ama yetiyordur yani killo alımı güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…