Acaba sorun bendemi anlamadım :\

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
Arkadaslar 27 yasında bır bayanım 2 yıl önce nişanlımdan ayrıldım sorun su karsıma ınsanlar çıkıyor evet .
Ama ben cok secıcı olduğum ıcın begenemıyorum elektırık olmayıncada yapamıyorum en son 1 ay once erkek arkadaşımdan ayrıldım sorun su o benımle birseyler yasamak istıyordu ..
Ben nişanlımla bıle cınsellık yasamadım yani evlenmeden önce karsıyım yalnız acaba sorun bendemı? bu kaçıncı oldu? eskı nısanlım böyle bırsey beklemedı ama..
Ben kendıme cok bakarım süslenirim ve ayrıca kendıme çokta güveniyorum acaba bundanmı öyle beklentiye gırıyorlar? yada benmı cok mesafelı duruyorumda elımdekılerı kaçırıyorum ..?
kpss girip bu sehırden uzaklaşmak ıstıyorum artık cok bunaldım ..
Cok merak edıyorum acaba sorun bendemı? Sunuda söylemek ıstıyorum ben öyle dekolte gymem pek ama kendıme cok bakarım ..Nerde yanlış yapıyorum?

Öncelikle ortada sorun göremiyorum.
Kişilerin istekleri ve beklentileri elbette farklı olabilir.
Ayrıca insanlar dekolte giydiği için de evlilik öncesi cinsel ilişkiye olumlu bakıyor demek değildir.
Siz istemediğinizi belirtirsiniz, karşınızdaki insan buna saygı duymazsa ilişki biter.
Hayata farklı açılardan bakmak kadar normal bir şey yok.

Bence en guzelini yapiyosun.Bi sorun yok sende.
Sirrf onlar istiyor diye yapacaksan o isleri, ilerde cok ama cok pisman olursun.

Sabirli olun sadece kismetinizle bulusamamissiniz daha.. evlenmeden olmaz fikrine tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…