- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
bakıp bakıp çıkıyorsunuz anlamadım kiiii allah allah neyse bn yapcm bu süpriziiiiiiii....... :)
güzel eğlenceli bir süpriz olur.balonları şişirmeden içlerine sevgi sözcükleri yazın yada eğlenceli oyunlar sonra balonları patlatın içinden çıkan kağıda göre daha çok eğlenebilirsiniz.ben kardeşimin doğum gününde çocuklara bu tarz bir şey hazırlamıştım çocuklar ayrı biz ayrı eğlenmiştik.sizi çocuk yerine koyduğumu düşünmeyin ama ben eğlence yönünden bakıyorum.
çok güzel bir sürpriz gerçekten bayıldım :)
Sizde çok eğlenceli bir çift görünüyorsunuz, tam olur..
araba konusu benimde ne zamandır aklımda ama ben plakasını orijinal şekilde nasıl yaptırabilirim onu araştırmaktayım..
fakat böylesi de (kendi el yazınızla yani) güzel görünüyor...
teşekkür ederim cnm benım. ama kararsız kaldım süpriz konusunda ben onu mutlu ettikçe o bni üzüyor. yapmam belki
gerçekten seviyor ve seviliyorsanız her şeyi hak eder diyerek yapın içinizden gelenleri... fakat bari özel bir gün de yapın...
durduk yerde böylesi güzel sürprizler adamı fazla şımartır bana kalırsa ve sonrada dediğiniz gibi siz güzel şeyler yaparken kendisi sizi üzmeye başlar...
yok eskisi kadar değer vermicem özel günlerde de yapmıcam o yapsın o belli etsin sevgisini bn değilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?