acaba sevgilime böyle bir sürpriz yapsam nasıl olur ? :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlarrrr :) sevgilimi çok seviyorum bennn 3. senemize doğru yol alıyoruz ama ne bilim yinede çok aşığımmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar: sevdiceğime sürpriz yapmak istiyorum aslında bunu 14 şubat için düşünüyordum ama sabredemicem heralde :) bir sürü balonlar alıcam bulabilirsem uçan balonlardan alıcam :) tabiii sevgilim evde olmayacak kardesıne söylıcem onunda yardımı olcakkk benım geldiğimi bile bilmeyecek sevgilimm :) sonrasını fotoğraf anlatıyor sevgilime hemen eve gitmesini söyleyeceğim kapıyı kardeşi açıcak. sevgilimde küçük odadaki kapıyı açıcak bi bakıcak ki bennnnnnn kızlar tabiii o kumaştaki yazı doğum günü olarak olmayacak ben başka bişey yazıcam bidee pasta alıcam umarım yapabilirim :)

$530872_3601946563123_111018406_n.jpg
buda bizzz :)
$22092012726.jpg

bide böyle bi araba sürprizi ypcm :D
$392872_359176554155719_546655616_n.jpg

Son düzenleme:
bakıp bakıp çıkıyorsunuz anlamadım kiiii allah allah neyse bn yapcm bu süpriziiiiiiii....... :)

bakıp bakıp çıkıyorsunuz anlamadım kiiii allah allah neyse bn yapcm bu süpriziiiiiiii....... :)

güzel eğlenceli bir süpriz olur.balonları şişirmeden içlerine sevgi sözcükleri yazın yada eğlenceli oyunlar sonra balonları patlatın içinden çıkan kağıda göre daha çok eğlenebilirsiniz.ben kardeşimin doğum gününde çocuklara bu tarz bir şey hazırlamıştım çocuklar ayrı biz ayrı eğlenmiştik.sizi çocuk yerine koyduğumu düşünmeyin ama ben eğlence yönünden bakıyorum.

güzel eğlenceli bir süpriz olur.balonları şişirmeden içlerine sevgi sözcükleri yazın yada eğlenceli oyunlar sonra balonları patlatın içinden çıkan kağıda göre daha çok eğlenebilirsiniz.ben kardeşimin doğum gününde çocuklara bu tarz bir şey hazırlamıştım çocuklar ayrı biz ayrı eğlenmiştik.sizi çocuk yerine koyduğumu düşünmeyin ama ben eğlence yönünden bakıyorum.

anneside olcak ya annesinin yanında o güzel sözleri söylemeye utanırm ben :/

emek var o kadar, sürpriz var. güzel olur tabi. arkadaş sözleri kagıda yaz demiş, çocuk sessizce okur, annesının yanında soylemek zorunda degılsın yani.

aslında o kağıda yazılanları ben kalpli kutu alıp onun içine yazmstm bidha öyle kağıtlarla uğraşmak istemıyrm açıkcası :/

çok güzel bir sürpriz gerçekten bayıldım :)
Sizde çok eğlenceli bir çift görünüyorsunuz, tam olur..

araba konusu benimde ne zamandır aklımda ama ben plakasını orijinal şekilde nasıl yaptırabilirim onu araştırmaktayım..
fakat böylesi de (kendi el yazınızla yani) güzel görünüyor...

çok güzel bir sürpriz gerçekten bayıldım :)
Sizde çok eğlenceli bir çift görünüyorsunuz, tam olur..

araba konusu benimde ne zamandır aklımda ama ben plakasını orijinal şekilde nasıl yaptırabilirim onu araştırmaktayım..
fakat böylesi de (kendi el yazınızla yani) güzel görünüyor...

teşekkür ederim cnm benım. ama kararsız kaldım süpriz konusunda ben onu mutlu ettikçe o bni üzüyor. yapmam belki

teşekkür ederim cnm benım. ama kararsız kaldım süpriz konusunda ben onu mutlu ettikçe o bni üzüyor. yapmam belki

gerçekten seviyor ve seviliyorsanız her şeyi hak eder diyerek yapın içinizden gelenleri... fakat bari özel bir gün de yapın...
durduk yerde böylesi güzel sürprizler adamı fazla şımartır bana kalırsa ve sonrada dediğiniz gibi siz güzel şeyler yaparken kendisi sizi üzmeye başlar...

gerçekten seviyor ve seviliyorsanız her şeyi hak eder diyerek yapın içinizden gelenleri... fakat bari özel bir gün de yapın...
durduk yerde böylesi güzel sürprizler adamı fazla şımartır bana kalırsa ve sonrada dediğiniz gibi siz güzel şeyler yaparken kendisi sizi üzmeye başlar...

yok eskisi kadar değer vermicem özel günlerde de yapmıcam o yapsın o belli etsin sevgisini bn değilll

Back