Arkadaslar su teste bi bakin nolur ikinci cizgi varmi yokmu ?
Kasimin 1inde adetim bitti ama hala mide bulantim gecmedi ..
Yüzümde sivilceler ki hic olmazz bende
Halsizlik, uyku... Kasik , bacak ,bel agrisi var ..
Dün esim almis bu sabah ölesine yaptim cikmicak die böle ciktii
Daha önceki testlerde böle cikmamistii ..
Ne oluyo bu simdi ? Ben mi görüyorum sadece silik cizgiyi ?
Napmaliyimmmmm ? Eki Görüntüle 854165 Eki Görüntüle 854167
ümitlendirmek istemem ama benimde böyleydi kızım şuan 1.5 yaşında
Canim bu testin markasi ne
Canim hic bilmiyorum ismini ama her markayi denedim hemen hemen Almanyadayim ... O yüzden tr deysen yoktur belki tr de ama ewe gidince ismini yazar atarim sana mutlaka olurmu ?
Valla testte hata yoksa hamilesin. Daha uc dort haftaliktr en fazla. Bnm de boyleydi ilk testim
Agzindan bal damliyo canimmmm ❤️❤️ Insallahhh düsünmesi bile güzelll yaa rabbim her isteyene versin ama tekrarlamam lazim testi heraldebi tekrarlimm ilk isim buraya yazmak olcakkk ... Eee smdi varmi bebegin senin ?
Yeni hamileyim iste canim. 6haftalik daha.
cnm ilk başta görünmüyor ekran parladığı için ama şöyleee kenardan baktım ben de gördüm çizgiyi hayırlısı
Canik.iki.ihtimal var biri benim.kizimda yasadigimi yasadim ben bildigin adet oldum ama hamileymisim bir daha ki ay bebek bir ay buyik.cikinca anladik
Ikincisi ise anlamadan kimyasal bir gebelik yasadin kaybin oldu ama anlamadin idrardan onbes gune kadar atilmiyor silikte olsa cift cizgi cikiyor
Insalla ilk slktir cnm
silik çizgi pozitif olduğunu ama yeni başlayan bir gebelik olduğunun işaretidir. ben hiç silik çizgi çıkıpta hamile değilmişim diyen birini görmedim. hem test hatalı olsa gene tek çizgi çıkar yada hiç çizgi çıkmaz.
Iyi dileyelim iyi olsun insallah hepimiz icin ...! Cok test yaptim ama böle ilk kez cikti acaba sadece ben mi glrüyorum dedim ... Bakalim insallah bebegim benimledirr ❤️❤️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?