• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba psikolojik mi görüyorum :((

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
123
Arkadaslar su teste bi bakin nolur ikinci cizgi varmi yokmu ?
Kasimin 1inde adetim bitti ama hala mide bulantim gecmedi ..
Yüzümde sivilceler ki hic olmazz bende :(
Halsizlik, uyku... Kasik , bacak ,bel agrisi var ..
Dün esim almis bu sabah ölesine yaptim cikmicak die böle ciktii
Daha önceki testlerde böle cikmamistii ..
Ne oluyo bu simdi ? Ben mi görüyorum sadece silik cizgiyi ?
Napmaliyimmmmm ? Eki Görüntüle 854165 Eki Görüntüle 854167

Heyecanlandırmak istemem ama 2. çizgi var gibi. :26:
Umarım istediğiniz gibi olur sonuç...

resimdenmi kaynakli bilemiyorum ama ben ikinci cizgi göremedim canim.zaten adetinde yeni bitmis hamile olman imkansiz gibi

Adetin 1 kasımda bitmişse bu demek oluyorki yumurtlama dönemindesiniz -ki o sancı uyku hali bulantı tamda bende yumurtlama zamanımda olmuştu.Adetten 1 hafta sonraya ve adetine 1 hafta kala olan zaman dilimini doktorlar gebelik için düşük şans sayıyor.Elinde ov testi varsa denemeni öneririm ,nitekim bu gebelik testinde ben silikte olsa çizgi göremedim :(

Arkadaslar su teste bi bakin nolur ikinci cizgi varmi yokmu ?
Kasimin 1inde adetim bitti ama hala mide bulantim gecmedi ..
Yüzümde sivilceler ki hic olmazz bende :(
Halsizlik, uyku... Kasik , bacak ,bel agrisi var ..
Dün esim almis bu sabah ölesine yaptim cikmicak die böle ciktii
Daha önceki testlerde böle cikmamistii ..
Ne oluyo bu simdi ? Ben mi görüyorum sadece silik cizgiyi ?
Napmaliyimmmmm ? Eki Görüntüle 854165 Eki Görüntüle 854167

ümitlendirmek istemem ama benimde böyleydi kızım şuan 1.5 yaşında:34::34:

ümitlendirmek istemem ama benimde böyleydi kızım şuan 1.5 yaşında:34::34:

Gercekten mi ? Annem kardesime hamileyken 3 ay adet görmüs istifra ediyorum diyince yap bi test dedi yaptim böle ckti ilk defa böle cikti testte .. . Smdi ne yapmaliyim bilmioyrum .. Ikinci testi ne zaman yapmaliyim ..? Cok silik olduqu icin inanasim gelmiyo güvenemiyorumm ..:(. Ne zorr ama hala midem bulaniyo anlamadim gitti ... Ne zormus beklemekk :( hayirlisi artik ama böle cikan varmi testte merak ettimm .. Cok bilgisizim bu konudaa :(

Canim hic bilmiyorum ismini ama her markayi denedim hemen hemen Almanyadayim ... O yüzden tr deysen yoktur belki tr de ama ewe gidince ismini yazar atarim sana mutlaka olurmu ?

Valla testte hata yoksa hamilesin. Daha uc dort haftaliktr en fazla. Bnm de boyleydi ilk testim

Valla testte hata yoksa hamilesin. Daha uc dort haftaliktr en fazla. Bnm de boyleydi ilk testim

Agzindan bal damliyo canimmmm ❤️❤️ Insallahhh düsünmesi bile güzelll yaa rabbim her isteyene versin ama tekrarlamam lazim testi heralde :( bi tekrarlimm ilk isim buraya yazmak olcakkk ... Eee smdi varmi bebegin senin ?

Agzindan bal damliyo canimmmm ❤️❤️ Insallahhh düsünmesi bile güzelll yaa rabbim her isteyene versin ama tekrarlamam lazim testi heralde :( bi tekrarlimm ilk isim buraya yazmak olcakkk ... Eee smdi varmi bebegin senin ?

Yeni hamileyim iste canim. 6haftalik daha.;)

cnm ilk başta görünmüyor ekran parladığı için ama şöyleee kenardan baktım ben de gördüm çizgiyi hayırlısı:34:

cnm ilk başta görünmüyor ekran parladığı için ama şöyleee kenardan baktım ben de gördüm çizgiyi hayırlısı:34:

Cok istiyorum cok :( rabbim hepimize hayirli ewlat nasip etsin böle beklemek cok zor ..:( atamiyo insan kafasindann insallah vardir canimmm ilk müjdeyi annemden önce buraya yazcamm vallaa :)

Canik.iki.ihtimal var biri benim.kizimda yasadigimi yasadim ben bildigin adet oldum ama hamileymisim bir daha ki ay bebek bir ay buyik.cikinca anladik
Ikincisi ise anlamadan kimyasal bir gebelik yasadin kaybin oldu ama anlamadin idrardan onbes gune kadar atilmiyor silikte olsa cift cizgi cikiyor
Insalla ilk slktir cnm

silik çizgi pozitif olduğunu ama yeni başlayan bir gebelik olduğunun işaretidir. ben hiç silik çizgi çıkıpta hamile değilmişim diyen birini görmedim. hem test hatalı olsa gene tek çizgi çıkar yada hiç çizgi çıkmaz.

Canik.iki.ihtimal var biri benim.kizimda yasadigimi yasadim ben bildigin adet oldum ama hamileymisim bir daha ki ay bebek bir ay buyik.cikinca anladik
Ikincisi ise anlamadan kimyasal bir gebelik yasadin kaybin oldu ama anlamadin idrardan onbes gune kadar atilmiyor silikte olsa cift cizgi cikiyor
Insalla ilk slktir cnm

Cok enteresan gecirdimm adetimi agrisiz sancisiz ki ben ilk günler kesinlikle yatarim sancidan ... Haa birde unuttum yazmayi adetimin 3. günü ates , bel agrisindan dolayi hastanelik oldum :( acaba dediqin gibimi oldu kiiii :( cok acil olduqundan fazla ilgilenmedi burdaki doktorlarr :( ama inanilmaz bel agrisi vurdu duramadim yerimdee ilk isim bi kadin doktoruna gitmek olucak adetliyim die o ihtimal hic gelmedi aklima :( insallah öle olmamisimdirr :( tecrübesiz anne aday adayiyim iste :( olursa ilk bebegim ögrenecegm cok sey varr...!

silik çizgi pozitif olduğunu ama yeni başlayan bir gebelik olduğunun işaretidir. ben hiç silik çizgi çıkıpta hamile değilmişim diyen birini görmedim. hem test hatalı olsa gene tek çizgi çıkar yada hiç çizgi çıkmaz.

Iyi dileyelim iyi olsun insallah hepimiz icin ...! Cok test yaptim ama böle ilk kez cikti acaba sadece ben mi glrüyorum dedim ... Bakalim insallah bebegim benimledirr ❤️❤️

Back