şu aşamada yapabileceğin en doğru şey kendi evinde kalan kısa zamanında annenin kalbini kırmadan güzel güzel anlaşmaya çalışmak.. bazı anneler böyledir (misal benim annem) ama sen ne yapacaksın kalbini kırmadan derdini anlatacaksın anlatamadığın yerde de düşünceni zorla kabul ettrrmeye çalışmayacaksın.. bazı hatalarını görmüş annen ve herhalde bundan böyle bir baskı yaratıyor sen hatalarını düzelttikçe olgunlaştıkça doğru kararlar verdikçe o da tavrını değiştirecek ve sana karşı güveni ve inancı sonsuz olacak (misal yine benim annem):roflol:
asla büyümüyorsun gözlerinde
benim annem de kek yaparken mikseri kullanmama izin vermez hala : ) ne zararı oluyorsa artık?
bir de üniversiteye giderken (başka şehirde okuyorum) babam götürüp getirdi kaç defa... 2 senemi bitirdim ama annem babam gelip gidiyor benimle :/
aynı şehirde olsam her sabah okula götüreceklerdi herhalde :)
sen de biraz idare et şu an için, kalbi kırılmasın az kalmış zaten gitmene de
bence annenin derdi nasıl temizleyip temizlemediğin değildir canım..kafasına senle ilgili yıne birseyler takılı vermişitir..bi ilişkin var ve sanıırım geçmişte kötü bi ilişki geçirmişsin bide gidicem diyosun sürekli kafasına takıp düşünüyodur kadın..anneler hiç bir zaman boşa çemkirmiyo ben bunu bilir bunu söylerim :1rolleyes: mutlaka yanıyodur onunda canı biraz alttan al bana kalırsa
yeni bir ilişkiye çok çabuk geçmişsin ..
annenin böyle düşünmesi çok normal
temizliğe gelince bide şöle düşün acaba gerçekten ben süpürge yapabiliyormuyum yoksa baştan savma mı yapıyorum kendini bir izle bakalım,
anneni kırma inanki sonra çok üzülürsün