acaba neden ?

ElifAhsen02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
1.325
1.306
yumurtlama günümden itibaren göğsüm sızlıyor uçları acıyor dounamıyorum . yumurtlama günüm 6 gün önceydi . acaba diyorum prolaktin yükselmiş olabilir mi üç ay önce yükselmişti düşürdük acaba yükeslmiş olsa böyle belirtiler verir mi yardımcı olabilirseniz sevinirim ..

Mrb hanimlar benim yumurtlama günümde sebepsiz kanamam oldu damla damla geliyor bugün dr gittim bisey yok dedi ilk kez basima geliyor dr de bi aciklama yapmadı sadecew bisey yok gecmezse yine gel dedi hormon hapı verdi yolladi

Hanimlar mrb yumurtlama günümde sebepsiz kanamam oldu dr gittim bisi yok dedi hormon hapı verdi yolladı ama tedirgin oldum ilaca basladim karnım ağrıyor adet olucakmisim gibi böyle bisey yasayan oldumu

Mrb hanimlar benim yumurtlama günümde sebepsiz kanamam oldu damla damla geliyor bugün dr gittim bisey yok dedi ilk kez basima geliyor dr de bi aciklama yapmadı sadecew bisey yok gecmezse yine gel dedi hormon hapı verdi yolladi
canım yumurta çatlarken bazen akıntıyla birlikte kan gelebiliyor benden de geliyor ama sıkıntı değil. polikistik over var mı?

Evet cnm var ondanmidir?
Ama ilk kez oluyor
bence ondan oluyor canım. ama dert değil bende de oluyor gebeliğe falan engel değil yani. yine de hormon testi yaptır. ben de bazen oluyor bazen olmuyor o yüzden takmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…