19 ocak ta kürtaj oldum. (bebeğim gelişmedi) korunmadım ama özel olarak ay bebek yapalım diye bir çalışma yapmadık zaten soğan suyu kürüde uyguladım. dün çok azcık kahverengi leke geldi oh dedim hastalandım ama kesildi o lekeden beri damla gelmedi şüphelendim çünkü ilk gebeliğimde yerleşme kanamamda böyle olmuştu test aldık hata vermesin diye predictor aldık hatta silik çizgi çıktı akşam içime sinmedi bi test daha yaptım onun rengi daha koyu ama yine silik pespembe değil yani. geçen seferde çok sıkıntılar çektik düzenli yükselmedi bhcg ve resmen 2 ayuım hastanelerde testlerde geçti kollarım mosmor oldu hep üstüne kürtaj bu yüzden eşim kan testi yaptırmamı istemiyor. bekle bir hafta sonra baktıralım diyor ama ben meraktan ölüyorum. çünkü kürtajdan sonra acaba seviyemmi düşmedi diyorum bir yandanda lekelenmem oldu. bilemedim ne yapacağımı offf offf?
kürtaj olalı bir ayı geçmiş o zamana kadar değerin sıfırlanmıştır ve bu yeni bir hamileliktir diye düşünüyorum. inşallah bu sağlıklı bir hamileliktir.19 ocak ta kürtaj oldum. (bebeğim gelişmedi) korunmadım ama özel olarak ay bebek yapalım diye bir çalışma yapmadık zaten soğan suyu kürüde uyguladım. dün çok azcık kahverengi leke geldi oh dedim hastalandım ama kesildi o lekeden beri damla gelmedi şüphelendim çünkü ilk gebeliğimde yerleşme kanamamda böyle olmuştu test aldık hata vermesin diye predictor aldık hatta silik çizgi çıktı akşam içime sinmedi bi test daha yaptım onun rengi daha koyu ama yine silik pespembe değil yani. geçen seferde çok sıkıntılar çektik düzenli yükselmedi bhcg ve resmen 2 ayuım hastanelerde testlerde geçti kollarım mosmor oldu hep üstüne kürtaj bu yüzden eşim kan testi yaptırmamı istemiyor. bekle bir hafta sonra baktıralım diyor ama ben meraktan ölüyorum. çünkü kürtajdan sonra acaba seviyemmi düşmedi diyorum bir yandanda lekelenmem oldu. bilemedim ne yapacağımı offf offf?
Amiiinn inşaAllah carsambaya randevu aldim devlet hastanesine gidicem busefer hayirlisi bakalimkürtaj olalı bir ayı geçmiş o zamana kadar değerin sıfırlanmıştır ve bu yeni bir hamileliktir diye düşünüyorum. inşallah bu sağlıklı bir hamileliktir.
ilk teste çok silik bir çizgi var ikinci teste daha belirgin o yüzden işgillendim