- 11 Ekim 2009
- 1.094
- 7
- 39
selam kızlar!! ben bu akşam sonuncu klomen hapımı içicem ve iki gün sonra doktoruma gidicem. hap bitince iki gün bekle gel demişti benim bi sorum var sizlere iki gündür kasıklarımda sancı ve batma oluyo acaba hapın etkisinden mi? iyi mi kötü mü onu bilmiyorum ama klomen hapının kist yaptığını duydum şimdi çok korkuyorum acaba bu sancılar kistin belirtisi mi böyle bi durum yaşayan var mı ben ilk kez kullanıyorum klomen hapını o yüzden tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama klomene başlamadan önce, 2 gün çok az süreli regl oldum normalde 4 gün sürer benim ve iki gün gecikmeli başlamıştı test falan da yapmadım azda olsa kanamam geldiği için hamile değilimdir diye klomene başladım içimde şüphe var ya hamileysem klomende kullandım kafam çok karışık... acaba öyle bişiy varsa perşembe günü doktoruma gittiğimde ulturosonla bakıcak o zaman belli olur herhalde ne olduğuklava: offffffff kızlar kafam allak bullak oldu yaeyvahedigeldismile keşkeee önce bi kan testi yaptırıp sonra başlasaydım hapa ama eşimm yüzünden regl oldun hamile değilsin dedi lmaz:ve hastaneye götürmedi bakalım herşeyin hayırlısı... sizinde yorumlarınızı bekliyorumm klomen hapı hakkında....