- 11 Şubat 2020
- 553
- 183
- 53
Başıma çok ilginç bir olay geldi. Yeni evliyim ilişki sırasında tam girmediği için bende vajinismus şüphe duydum. Sosyal medyada bayagi tanınmış bir kadın hekime başvurdum hemen ama çok ilginçtir. Test yaptı bana kizligin duruyor dedi ama ilişkiye girdiğimi düşünürüm çünkü kanama olmuştu ama tam girmeme sorunum vardı. Kadin hekim sen ağır vajinismus un hemen tedavi olman lazım bana bayagi bir yüksek fiyat söyledi. Acikcasi aklıma pek yatmadı kanama oldu ve kısmen girdiğine eminim naisl olurda kizlik bozulmaz bu konuda doktor bana samimi gelmedi sanki para odakliydi birsey soruyorum ben bu bilgiyi veremem benim konum dgeil tedaviyi kendim zamanla olurum deyince umarım yaparsınız bu is zor sizde kaşıntı var işiniz zor gibisinden konuştu. Bayagida yuklumiltar para istedi. Arkadaşlar bu konuları kimseyle konuşmadım ama ben o ünlü hekimin yalan söylediğine emin gibiyim yüz hatları olsun ilgisi alakası gözlemleri e güveniyorum. her sosyal medyada ünlenen hekime guvenmemeliyiz diyorum. Bu konumda yardımcı olursanız seviniirm. kendinizi sevin ve iyi bakın arkadaşlar