• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Acaba hangisi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hy_patia

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
2.969
5.174
398
İstanbul
Merhaba kızlar. Ne zamandır araştırmadayım ancak bir türlü karar veremiyorum.(bunda biraz kararsız bir yapıya sahip olmamın da bir etkisi var tabi) Şu an günlük cilt temizliği inin rosensenin köpüğünü kullanıyorum, aslında şikayetim yok ama daha iyi bir şey almalıyım diye düşünüyorum. Şu an aklımı karıştıranlar;

- Clinique (ezcane bazında ama kozmetikçilerde de var)
- Endocare(bu arada arkadaşımın doktoru nemlendiricisini önermiş, sanırım ben de nemlendiricisini alacağım, tamamlayıcı olarak bunu mu alsam diyorum)(eczane ürünü)
- Loccitane (geçen mağazasına gittim, bitkisel içerikli hoş bir şeye benziyordu)

Bu arada cildim çok sorunlu değil, karma bir yapıya sahip olsa da günlük temizliğini yapınca pırıl pırıl oluyor. (Bu arada dr. Muradın ürünleriyle bir cilt bakımı yaptırmıştım, psikolojik midir nedir ondan sonra düzeldi gibi geldi bana.)

Yukarıda saydığım markaları kullanan arkadaşlar bana biraz yardımcı olur musunuz?

Back