• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hangi ila bilen varm ok merak ediyorum

xoxzlem147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
meraba kızlar

ben bebek tedavisine başlıyorum. pkoluyum ben. tüm testleri yaptırdım. doktorum can sıkıcı bişey yok dedi. bu hafta yumurta takibi yapıcak. yumurtlama olup olmadığına bakıcakmış. sonra da şeker hastalarında kullanılan bi ilaç varmış onu vercekmiş 6 ay kullanıcakmışım. acaba onun yanında başka ilaç verebilirmi

klomen hangi aşamada kullanılmaya başlanıyor? glupocen den sonramı? yoksa birlikte kullanan varmı?

bir de çok şaşırdığım bişey oldu. eşimin spermlerinde hareketli sperm sayısını arttırmak için ürolog doktor klomen vermiş. benim bildiğim bu ilaç kadınlarda kullanılıyor. çok şaşırdım doğrusu.

meraba kızlar

ben bebek tedavisine başlıyorum. pkoluyum ben. tüm testleri yaptırdım. doktorum can sıkıcı bişey yok dedi. bu hafta yumurta takibi yapıcak. yumurtlama olup olmadığına bakıcakmış. sonra da şeker hastalarında kullanılan bi ilaç varmış onu vercekmiş 6 ay kullanıcakmışım. acaba onun yanında başka ilaç verebilirmi

klomen hangi aşamada kullanılmaya başlanıyor? glupocen den sonramı? yoksa birlikte kullanan varmı?

bir de çok şaşırdığım bişey oldu. eşimin spermlerinde hareketli sperm sayısını arttırmak için ürolog doktor klomen vermiş. benim bildiğim bu ilaç kadınlarda kullanılıyor. çok şaşırdım doğrusu.

mrb öncelikle geçmiş olsun bende pkoluyum. beni doktor regl günümün 3 günü çağırıyor o gün ultrosonla bakıp klomeni kaç doz kullanacağımı söylüyor 5 gün kullanıyorum 2 gün ara veriyorum sonra tekrar gidiyorum yumurtalar gelişmişmi bakıyor işte böyle. ayrıca klomen ilacını erkeklerde kullanabiliyor sperm sayısını arttırmak için sanırım umarım yardımım dokunmuştur kolay gelsin...kaydirigubbakcemile4

cnm şeker ilacı antidiyabetik glifor veya glukophenedir yumurta gelişmesi için

klomen hem yumurta oluşumu hem sperm arttırıcı olarak kullanılıyor
klomenle şeker ilacını birlikte kullandım ben
her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır senin doktorun nasıl önerir onu bilemem
genel olarak klomenden sonra yumurta gelişimi takibi....geliştikten sonrada çatlatma iğnesi oluyor

meraba kızlar

cnm bende pko yum.tedaviye başlayalı 1 ay oldu.doktor glukophage(şeker ilacı) na hemen başladı ve klomen ile yumurta büyültme tedavisi oldum 1 ay günde 2 tane içtim bir faydası olmadı.yumurtalar büyümedi.bu ay günde 3 tane kullancam.ama o şeker ilacı pkoda çok faydalıymış.şimdiden bol şans diyorum sana.umarım senin yumurtalar çabuk gelişir.

kızlar çok teşekkür ederim. doktorum glukofen 850 mg verdi. ama şimdi kafam çok karıştı. bu ay yumurtlama olup olmadığına baktı ve ne yazıkki yumurtlamam olmadı. yine adet olmam için duphaston verdi. şimdi onu kullanıp adet olucam. ama en önemlisi ben bu glukofene ne zaman başlıycam kafam karıştı ya. adetim bittikten sonramı yoksa şimdi mi???

bi de doktor ilk 5 gün akşam yarım
sonraki 5 gün sabah akşam yarım
sonraki 5 gün sabah öğle akşam yarım
sonraki 15 gün de sabah akşam 1 tam içmemi söyledi.

peki bu ilaç d.kontrol ilacı gibi mi kullanılacak? yani bittikten sonra adet olucam 5-6 gün ara verip yeniden başlıycam şeklindemi??
yoksa hiç ara vermeden devammı edicem??

acayip karıştım valla nolur bi bilen varsa söylesin

Back
X