• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyiz

Shedas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
20
4
1
29
merhabalar arkadaşlar rahimdeki ağrılar batmalar hamilelik belirtisi midir benzer şeyler yaşayanlar var mı kızlar ?

Inan bendede oluyor ama fazla kafaya takmamaya bakiyorum takarsam aklimdan ckmiyor baska biseyler yapmaua bakiyorum

Amin ınsallaaah canım sen kac yasindasn ne kdrlik evlisin

Selam kzlar Ayni sekilde benmse kasiklarim agri ve rahmde bazen igne batar gbi batma oluyo ve adetm 5 gun geckti ne yapsam bilemedim :)

Selam kzlar Ayni sekilde benmse kasiklarim agri ve rahmde bazen igne batar gbi batma oluyo ve adetm 5 gun geckti ne yapsam bilemedim :)
Merhabalar, valla canım adetin gecikmiş senin benim daha 4 gün var çoğu kişinin belirtilerini okuduğumda onlarda öyle ağrılarının olduğunu söylüyorlar bi idrar testi yap derim ama adetlerin böyle hep gecikirmiydi canım

Hayr canim hic gecikmezdi ve son 3 aydr fln korunmuyorm ara sira her kadinda oldugu gbo bende de 2 gun ileri atardi bu ay tam olrk 1 hfta olck nerdeyse ama hala adet belrtm gbi belirtilerm vr aniden ayaga kalktgmda basm donuyo bunlar var simdlk yapmak istiyorum ama tedrgnnm

Ümitlendirmek istemem canım ama zaten hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesiymiş 1 hafta olacakmış neredeyse bence bir test yaptır inşallah çift çizgiyi görürsün canım darısı da bana olur inşallah

Insallah canm 3 aydir fln korunmuyorz ztn daha oncesinde de esim korunuyodu her hangi bi sekilde korunmadim oyzdn bende cok umitliyim insallah hamis olrz allahm hpmze nasp etsn bu mtlulugu

Amin canım inşallah bende hiç korunmadım eşim korundu bu ay korunmadık bakalım adetime 3-4 gün var bende ne olacak

Valla benmde adet sancisi gbi agrilarim var oyzdn beklemek istiyorm nedense ama cogu kisinin oyle imis yani baya kararsiz kaldm olmz sa eczaneye gidicm birz saat gecsn alcm yapcm insllh pozitif olr

Ama canım sabah uyandığında ilk idararınla yap gerçi öyle yapmayanlarda da çizgi çıkıyor ama çizgi çıkmazsa üzülme hemen bazen idarar testinde çıkmıyormuş kan da baktırırsın canım

Ya sabaha daayandm mecbr olmaz ama 4 saat fln beklicem oyle yapicamm icimi bi heycan sardi senin adetien varmi cnm

İnşallah hamilesindir canım ya valla çok sevinirim. Ben im daha adet günüme var canım 3 gün kaldı bekliyorum eğer olursam hayaller suya inşallah olmam diye dua ediyorum

Insallah olmazsn canim bende acikcasi hic beklemiyordm cunku adet sancilarima benzwr agrilarim vardi bi kac gundur oyzdn dedm heralde adet olucam onemsemedim ama dun baktim olmuyorm suphelendim netten burdaki yazilanlari okuynca galiba hamile gbiym ama hayrlisi insallah hepmz o mtluluga erisiriz.

İnşallah canım inşallah bende de belirtiler var ama işte daha adet zamanım gelmedi o yüzden bende pek unut yok :(

Back