• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyimmm????

myloveangell

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
24
1
8
İstanbul
Kizlarrrrrrrr bi yardim edin!!!!!!!
Bu ay bebek yapmaya karar verdik.esim ve benim telefonlarim ovulasyon programlari ile doldu tasti.amac gunu kacirmamak tabi.Bu ay da gecen aylar oldugu gibi butun belirtileri yasamaktayim.bugun adet gunum adet olamadim cok pis sancim war yalniz.Adet oldum gibi hssdyrm ama 2 gun once kahverengi akintim oldu.dunden beri karbonatindan tutun hcgsine kadar hepsini yaptm ama negatif cikti.karnimda sislik var hafif birde kabizlik.bir hafta once metal bi tat wardi agzimda.goguslerim agriyodu ama simdi agrimiyor ama sis duruyor.Bugun bacagimda asiri kasilma ve agri war belimede vuruyor..Esim hamilesin diyor hssttgni soyleyip duruyor fakat ben adet olacagimi dsnyrm.Sizce hamilemiyim lutfen belirti yasayanlar yazablr mi?Bu arada bnlari suan yazarken milfoy hamurlu borek istedi canim :56:

Canım öncelikle inşallah hamilesindir diyeyim. Belirtilerin de bunu gösteriyor özellikle iki gün önce leke gelmesi. Eğer hamileysen testlerde çıkmaması normal daha bugünmüş çünkü adetin. Kesin bişey söylemek doğru olmaz tabi. Umarım bebek gelmiştir de bizi de sevindirirsin. Iyi haberlerini bekliyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım öncelikle inşallah hamilesindir diyeyim. Belirtilerin de bunu gösteriyor özellikle iki gün önce leke gelmesi. Eğer hamileysen testlerde çıkmaması normal daha bugünmüş çünkü adetin. Kesin bişey söylemek doğru olmaz tabi. Umarım bebek gelmiştir de bizi de sevindirirsin. Iyi haberlerini bekliyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canim insallah bir umit bekliyoruz hala agrilarim var stresli dakikalar yasimaktayim.Allah tum bebek bekleyenleri sevindirir insallah

Bilmiyorum forumda okuyorum cogu kiside adetinden once idrarda cikmis.birde gecen ay bir gun gecikince kan testi yptirmstm negatif cikinca sogudum kan testinden

anladım ama böyle acabalarla yogrulacaksın ilk zamanlarda heyecanlı gibi gelse de hamilelik olmazsa sonraları paranoyaklıga dönüsüo 8 yıl sonra gebe kalan biri olarak söylüyorum

anladım ama böyle acabalarla yogrulacaksın ilk zamanlarda heyecanlı gibi gelse de hamilelik olmazsa sonraları paranoyaklıga dönüsüo 8 yıl sonra gebe kalan biri olarak söylüyorum

Oncelikle gozun aydin canm bunca zaman sonrada olsa mutlu olmana cok sevindim insallah bizlerde guzel haberi alinca mutlu oluruz.

Back