• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba hamilemiyim ?

Gamze_ayna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
6
1
1
27
merhaba arkadaslar ben 1 ay once 2 haftalik bi dusuk yapmistim simdi adetimden 3 gun gecdu dun tets yaptim ve isikda belli olan cizgi cikdi ama hemn bakmamisdim ben . ama simdiye kdr hc ole olmamisdi ve gecenki hamilrlikdeki belirtileri aynen yasiorum ne yapmam gerkio yardim edin bi kac gun sonra birdha mi test yapsam

Arkadaşlar dün eşimle ilişkiye girdik. Sabah çok şiddetli sol kasık sancısı ve belimin oyuntusunda sancı yaşadım. 1 saat sürdü sizde neden

Arkadaşlar merhaba,
3,5 aylık evliyim. evlenmeden önce ve sonra toplamda 2 ay hap kullandım ve aldığım duyumlardan sonra bıraktım. 2 ay oldu bırakalı. En son 6 şubatta hastalandım ve 10 şubatta bitti. 21 şubatta eşimle ilişkiye girdik ve içime boşaldı . Banyoya gidip sildim ama tedirginim. Hamile olabilir miyim ?

Arkadaşlar merhaba,
3,5 aylık evliyim. evlenmeden önce ve sonra toplamda 2 ay hap kullandım ve aldığım duyumlardan sonra bıraktım. 2 ay oldu bırakalı. En son 6 şubatta hastalandım ve 10 şubatta bitti. 21 şubatta eşimle ilişkiye girdik ve içime boşaldı . Banyoya gidip sildim ama tedirginim. Hamile olabilir miyim ?

net birsey diemem canim ama o zamanlar hamilelige el verisli olio vucut adetini beklemekdrn baska caren yok ama istiorsan bebek sahibu olmak insallah hamilesindir ☺

İstiyorum tabikii de günümü beklemekten başka da çarem yok çok merak ediyorum :) 3 gün kaldı adet günüme bakalım :)
Kan testi şimdi yaptırsam çıkar mı ki?

İstiyorum tabikii de günümü beklemekten başka da çarem yok çok merak ediyorum :) 3 gün kaldı adet günüme bakalım :)
Niye hemen sildin istiyorsan canim :) tam tersi icinde kalmasi için bir sure yatsan daha uygun olurdu.

kan tahlilinde cikabilir .Ama en net adetin gecdikden sonra belli olio . insallah vardir bebis . Ben suan 6 bcuk haftalik hamileyim ☺☺☺

kan tahlilinde cikabilir .Ama en net adetin gecdikden sonra belli olio . insallah vardir bebis . Ben suan 6 bcuk haftalik hamileyim ☺☺☺
Felaket derecede grip oldum ve bian olsun aklımdan çıkarmama sebep oldu sanırım :) Adet günüme kadar bekliyorum. Artık kısmet diyelim :) Allahım sana bağışlasın bebeğiniii :)

Back