Acaba hamilemiyim:(

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
Merhaba ben Esma aranıza yeni katıldım aralık ayının basında ve sonunda 2 sefer adet oldum ocak ayında ise kahverengi akıntı oldu adet olmadım subat geldı gene olmadım sebebi nedir ? Emziriyorum ama oluyodum yani neden böyle bısey oldu gebelık olabılır mı
Acil yardım

Guvenemıyorum kesın sonuç verir mi acaba diye ..

Kimisi süt koruyordur diyo ama sonradan korumaz ki ben adet oluyodum zaten bu aralar sacmaladı biraz , ilk işim kan vermek olacak sabah

Şurda birbirimize yardımcı olmamız lazım belkı imkanım Yok fırsatım Yok gidemiyorum ??? Burda aynı durum basına gecmıs ve hamıle olan vardır diye yazmıştım bu tür kırcılıga hiç gerek Yok

Kan tahlili en kesin sonucu verir

Sadece kan isinizi cozmeyebilir bence ultrason gerekli. Kist olur pko olur ben pkoyum benimde lekeden ibaret reglerim.
Okadar dedim su KK ya bir ultrason cihazi alalim diye

Senin şikayetlerin ne zaman başladı peki
Belirtileri neydi

Tüylenme çok olurmus uzun süreler adet görememe falan olurmus ?

Daha 7 aylık Gene başladı kahverengi akıntım sinir sebebı resmen

Geri çekme yöntemıyle korunmaya çalıştık falına bu durumla Aralık'ta oldum daha da Yok Ocak'ta 2 gün akıntı geldı gitti şubatta yine öyle oldu daha adet falan görmedim

Geri çekme yöntemıyle korunmaya çalıştık falına bu durumla Aralık'ta oldum daha da Yok Ocak'ta 2 gün akıntı geldı gitti şubatta yine öyle oldu daha adet falan görmedim
Seni üzmek istemem ama hamile olabilirsin,eşine söylesen testi o alsa olmaz mı

Test aldım azizliğşne uğradım heralde boş çıktı tek cızgı bile çıkmadı çöp oldu kontrolüm var bir gideyim nedir ne değildir artık bılemıyorum kı bende ya

Nobetci eczaneden test alin bir tane daha ya da acile gidin kan verin pazar gunu hemen bakarlar acile giderseniz sonucta emziriyorsunz hemen sutten kesmeniz lazim oyle biliyorum vakit kaybetmeyin derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…