acaba hamilemiyim???

arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum bugün adet günümdü fakat olmadım yaklaşık bir haftadır kasıklarımda çekilme gibi ağrı var bi kaç gün ateş basması yaşadım ve yaklaşık 9 gündür falanda adet olcakmışım gibi ağrım var .benzer durum yaşayan var mı acaba aranızda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler(bide bel ağrısı oturunca özellikle)
slm fastacım...ben eski topictenim hatırladın mı bilmem...ilk gebelik için bana özelden sorular sorardın....ikinciye hamilesin sanırım...hayırlı olsun...darısı başıma olsun tatlım...

ewet canım 2.kızım geliyor inşallah arzu ediyorsan sanada nasip olsun inşallah bu arada tabiki hatırladım ama 2.gebelikler ilkine göre daha zor geçiyor inanki 29 haftalık oldu bakalım sağlıkla dünyaya gelir inşallah

Kızlar bana yardım edin 21. Günümdeyim regl tarihime 12-13 gün var ve 3 gündür de kahverengi akıntı geliyor daha önce hiç yaşamadım böle sorun acaba hamilelik mi var diye bugün test yaptım negatifti daha erken ama dayanamadım
Yen doktora gitçem ama fikri bilgisi olan var mı Kasıklarımda çekilme batma gibi bildir var

X