Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm adet olmuşsun ama merakini gidermek için kan testi yaptir kesin sonucu o şekilde öğrenebilirsinMerhaba kızlar benim adetim her ay düzenli oluyor ve 5gün sürüyor ama bu ay 2 gün önce adet gördüm ve iki gün sürdü basım dönüyor ve arada kasıklarıma kramp giriyor sizce hamile miyim
Cnm adet olmuşsun ama merakini gidermek için kan testi yaptir kesin sonucu o şekilde öğrenebilirsin[/QUOT
Slm cnm bende agustos 7 de adet oldum ve bir haftadır sol kaşığı şiddetli kramplar var başım dönüyor acaba hamilemiyim ikinci çocuğumuz ama cok istiyoruz daha kızım iki yaşında acaba ne zaman test yaptirsam uygun olur meraktan olucucem:)Merhaba kızlar benim adetim her ay düzenli oluyor ve 5gün sürüyor ama bu ay 2 gün önce adet gördüm ve iki gün sürdü basım dönüyor ve arada kasıklarıma kramp giriyor sizce hamile miyim
Canim bende aynı durumdayım, sürekli sol kasigimda ağrı var sürekli uyku hali bi şu günler gecmediki test yapıp ogrenelim:)merhaba kızlar bnmde aynen bole bı problemım war bırturlu cozemıyorum luften yardımcı olun bı fıkır verın 1 haftadır ınanılmaz bır kasık ve karın agrısı yasıyorum goguslerımde hafıf hafıf sancılar oluyor bırazda akıntımlarım varr 3 gun once kan tahlılı yaptırdım 0.100 cıktı negatıf demekmıs fakat benım kasık ve karın agrılarım hala devam edıyor daha once boyle bırsey yasamamıstım bu haftada adet gormem gerekıyor sızce hamıle olabılırmıyım??
Canim bende aynı durumdayım, sürekli sol kasigimda ağrı var sürekli uyku hali bi şu günler gecmediki test yapıp ogrenelim:)
Slm cnm bende agustos 7 de adet oldum ve bir haftadır sol kaşığı şiddetli kramplar var başım dönüyor acaba hamilemiyim ikinci çocuğumuz ama cok istiyoruz daha kızım iki yaşında acaba ne zaman test yaptirsam uygun olur meraktan olucucem:)
Yok ayin 7 sinde günüm ama ben hep 4 gün önceden hastalarımıza sabah idrar testi yaptım negatif aceba erken mi yaptım ya çok uzuldumkann tahlılım 0.100 cıkınca hamılelık yoktur dıye dusundum amaa bu sekılde cıkıp daha hamile kalanda oldugun ıcın suphede kaldım 4 gun daha beklesem anlıcam :) snn nezmn hastalanman gerekıyo gecıkme falan oldumu
Merhaba kızlar benim adetim her ay düzenli oluyor ve 5gün sürüyor ama bu ay 2 gün önce adet gördüm ve iki gün sürdü basım dönüyor ve arada kasıklarıma kramp giriyor sizce hamile miyim
bi gelişme varmı?Sonuç negatif olurda üzülürüm diye korkuyorum