Bence tekrar yap cikmama ihtimali varkızlar durumumu biliyorsunuz ayrılmak üzereyim eşimden . ama adetimin günü geçti bu üçüncü gün dün kan testi yaptırdım negatifti. ama hala olmamam çok garip hiç geçikmezdi aksine hep geriden olurum stresli zamanlarımda ise dahada erken olurum.kanda Çıkmama ihtimali varmıdır ?
Bence bi kan tahlili yaptirsan iyi olur varsa cikar zaten boyle beklersen daha çok stres olursun inşallah güzel haberler alirsin. .Mrb uzun zamandır sizi takip ediyorum ve sonunda bende üye oldum,size bir sorum olucak 5 yıllık evliyim geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz biliyorum bu bir korunma yöntemi değil ama hamile kalsam da sorun olmaz diye bu şekilde korunuyorduk neyse 5 yıldır hiç hamile kalmadım ama bu ay adetim 10 gün gecikti adetim çok düzenlıdir hiç gecikmez,halyada adet olucağımı sanmıyorum adet öncesi şişkinlik,göğüslerde ağrı,kasık ağrısı olurdu bu ay hiç bişym yok adt gecikmesinin ikinci günü test yaptım negatifti bugün 10 gün hala gelen giden yok ne adet belirti var nede hamilelik belirtisi bir kaç gün önce geceleri vajinamda sancı olundu geçti bide bacaklarım çok ağrıyor romatiZma ağrısı gibi hiç böyle olmazdı acaba hamilemiyimdir yoksa kist falnmıdır çok uzun oldu kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim
Hem esimle ayrilma noktasindayim diyorsun hem insaallah hamielyimdir diyorsun cocugun olmadigi icinmi esinle sorunun var konuya vakif olmadigim icin soruyorumm kirmak istememCvp verdiğin için çok teşekkür edrm cnm, dün test almıştım bu sabah yapıcaktım akşam kahverengi pembemsi bir akıntı geldi peçeteye adet oldum sandım gece hiç bişy gelmemiş bugünde belli belirsin sadece peçeteye geliyr hiç adet ağrım yok normalde ilk iki gün adet ağrısından ölürdüm bakalım bekliycm devam edicekmi kesilcekmi çok heycanlıyım inşallah hamileyimdir
Ayni benim halim:) 4 gundur sancim var hala olmadim. Sanci ara ara geliyor. Peceteye akintiyla birlikte çok az pembelik gelmiş. 2 gün geçti.inşaallah bu ay gelir mucizelerimizCvp verdiğin için çok teşekkür edrm cnm, dün test almıştım bu sabah yapıcaktım akşam kahverengi pembemsi bir akıntı geldi peçeteye adet oldum sandım gece hiç bişy gelmemiş bugünde belli belirsin sadece peçeteye geliyr hiç adet ağrım yok normalde ilk iki gün adet ağrısından ölürdüm bakalım bekliycm devam edicekmi kesilcekmi çok heycanlıyım inşallah hamileyimdir
mrb cnm ben eşimle ayrılmıyorum konuyu açan başkası ben yeni üyeyim nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazdımHem esimle ayrilma noktasindayim diyorsun hem insaallah hamielyimdir diyorsun cocugun olmadigi icinmi esinle sorunun var konuya vakif olmadigim icin soruyorumm kirmak istemem
İnşallah cnm Allah isteyen herkeze nasip etsin,biz henüz çalışmalara başlamadık ama biliyosun geri çekilme yöntemiylede hamile kalına biliyor adetim 10 gecikincede acabamı diye umutlanım baklım hayırlısı siz nezamndır uraşıyorsunuzAyni benim halim:) 4 gundur sancim var hala olmadim. Sanci ara ara geliyor. Peceteye akintiyla birlikte çok az pembelik gelmiş. 2 gün geçti.inşaallah bu ay gelir mucizelerimiz
Tamam canim anladim insaallah hamilesindirmrb cnm ben eşimle ayrılmıyorum konuyu açan başkası ben yeni üyeyim nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım
Mrb cnm merak ettim adet oldunmu idrar testi için erken olabilir birkaç gün daha bekleyip tekrar dene yada kan testi yaptırGÜNAYDIN KIZLARRR
yardımcı olursanız sevinirim ben bu ay o kadar umutluydum ki daha önce hiç olmaya şey olmuştu hemde hiç farkında olmadan mesela adetimden tam 19 gün sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet olmustu bide gece 2 defa bel ağrısıyla uykumdan uyandım son 4 gündür felanda idrarım acayip kokuyor anlamadım neredeyse 2 yıldır çocuk istiyoruz ve bunlar hiç olmamıştı ama bugun adet günümdü sabah kalktım hecanla test yaptım ama hayalet çizgi bile yok...
3 yildir evliyiz canim 2.5 yildir cabaliyoruz. 10 gun de çok yahuİnşgün de çok yaah cnm Allah isteyen herkeze nasip etsin,biz henüz çalışmalara başlamadık ama biliyosun geri çekilme yöntemiylede hamile kalına biliyor adetim 10 gecikincede acabamı diye umutlanım baklım hayırlısı siz nezamndır uraşıyorsunuz
İnşallah hamilesindir cnm , evet cnm 10 gün çok ve ben hiç geçikme yaşamam hep tam gününde gelir anlamadım neden böyle oldu hafif lekelenme var demiştim ya dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama adet olmadım daha belli belirsiz lekelenme var kist falanmı oluştu acaba bilemyrm3 yildir evliyiz canim 2.5 yildir cabaliyoruz. 10 gun de çok yahu
Evet canim dun oldum yine butun umutlar cope gittiMrb cnm merak ettim adet oldunmu idrar testi için erken olabilir birkaç gün daha bekleyip tekrar dene yada kan testi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?