Merhaba güzelim bu kadar çabukmu belli olur tam bilemiyorum ama belirtiler onu gösteriyor adetin geçtikten 1 hafta sonra test yap bence inşallah hamilesindir güzelim benim 2 gün geçti adetimden 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor ben bugün yaptım test negatif çıktı sen sağlama al bir hafta bekle bakalım inşallah hamilesindir canım :
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Allah insallah isteyen herkese nasip eder.bu arada test yarim saat icinde belli olmadi bnde yattim. Sabah bi kalktim pozitif cikti bnde anlamadm
Ay insallah kuzum yaa yarin sabah yinr tekrarlicam ac karnina bide ole bakim hemen yazarimHayirli olsun tatlim insallah hamilesindir) bence bir kac gun sonra bir testle daha tekrarla canim. Bence de belirtiler o kadar hizli ortaya cikmaz. Mide bulantisi ve tiksinne genelde 7.haftadan sonra meydana cikar mesela ) testlerin sonucu 5-10dk.da cikar, yarim saatte cikmadiysa testte bir problem yoktur insallah. Sen yine de baska bir testle daha tekrarla canim.Hayirli haberlerini bekliyoruz.
Heyecanla bekliyorum valla)soylemesi ayip ama kardesiz surda ne olacak degil mi, idrarini biraz yaptiktan sonra test icin örnek al canim ))) Allah gonlune gore versin ) Ay simdi kalsan mayis basinda dogar Allahin izniyle ne guzel ya ) eger olumsuz bir durumla karsilasirsan da sakin canini sıkma cok yakın zanda kalirsin merak etme. Normalde zaten 5-6 ayi buluyor hamile kalma isi ) Allah hayirli evlat versin insallah.
Hamile olmayinca 2.cizgi cikmaz ama sabaha kadar beklemesi biraz sakat malesef. Testler bozuluyor bazen. Olumlu dusunmek lazim her zaman. İnsallah guzel haberlerini alacagiz.
inşallah hamissindir canim sabah ilk idrarinla test yap 5 dak8ka icinde sonuc cikar sonra cikan sonucu dikkate almaInsallah kuzum ya yarin sabah erken saatlerde hemen yaziorm cevabi bnde heyecanla bekliorm canim benim :))
Amin kuzucum amin cumlemize:) ya inan buraya yazdigimdan 15 dk sora yine cizgi olustu ama beyaz gb anlamiorm yaaCanim hayirlisi olsun.(((( Daha yeni denemeye baslamissin bir kac aya kesin olur merak etme. Sabaha kadar bekleyince testler bozuluyor canim malesef. Canini sıkma hic. Daha yeni evlisiniz sorun yok:)) 6 ay kadar surebiliyor bebek sahibi olma isi
daha zaman var,stres yapma sakin. Allah gonlunun muradini versin.
Amin kuzucum amin cumlemize:) ya inan buraya yazdigimdan 15 dk sora yine cizgi olustu ama beyaz gb anlamiorm yaa
Ah kuzucum keske yaptirabilsemCanim ya kan testi yaptirsana, saglik ocaginda ucretsiz yapiyorlar. İcimiz rahat eder hem.
Basarans kardesim ben kafayi yicem heralde yaaa iyi dglim.Kizlar sizce gogus uclari neden belirginlesir.bide o kenarindaki yuvarlak neden buyur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?