acaba hamilemiyim

atyserek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
44
0
16
Antalya
acaba hamilemiyimm Kizlarrrr nolur bana bi cvp verin suan 3 aylik evliyim.dogum kontrol hapi icin yazz 24+4 kullaniordum.yaklasik bir ay once biraktim.biraktigm an hasta oldum yani temmuzun 13 unde ve hastaligimin 5 gunu esimle iliskiye girdik o gun bu gundur korunmasiz ilskiye giriorz hastalik bitiminden 1 hafta sora mide bulantisi yemeklerden tiksinme kasik agrisi bas agrisi cektim bi de seftali yiyorum deli gb normalde sevmezdim suan 3 hafta ve hic bsy yok normade yarin hasta olmam gerekio ama sancim da yok halbuki 1 hafta oncesinden baslardi.bi de goguslerimin uclari belirginlesti cevresi de buyudu sizce hamile olabilrmiyim?

Merhaba güzelim bu kadar çabukmu belli olur tam bilemiyorum ama belirtiler onu gösteriyor adetin geçtikten 1 hafta sonra test yap bence inşallah hamilesindir güzelim benim 2 gün geçti adetimden 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor ben bugün yaptım test negatif çıktı sen sağlama al bir hafta bekle bakalım inşallah hamilesindir canım :
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Canimm test yaptim pozitif cikti yaa cok mutluyum.

Allah insallah isteyen herkese nasip eder.bu arada test yarim saat icinde belli olmadi bnde yattim. Sabah bi kalktim pozitif cikti bnde anlamadm

Allah insallah isteyen herkese nasip eder.bu arada test yarim saat icinde belli olmadi bnde yattim. Sabah bi kalktim pozitif cikti bnde anlamadm

Hayirli olsun tatlim insallah hamilesindir) bence bir kac gun sonra bir testle daha tekrarla canim. Bence de belirtiler o kadar hizli ortaya cikmaz. Mide bulantisi ve tiksinne genelde 7.haftadan sonra meydana cikar mesela) testlerin sonucu 5-10dk.da cikar, yarim saatte cikmadiysa testte bir problem yoktur insallah. Sen yine de baska bir testle daha tekrarla canim.Hayirli haberlerini bekliyoruz.

Ay insallah kuzum yaa yarin sabah yinr tekrarlicam ac karnina bide ole bakim hemen yazarim

Heyecanla bekliyorum valla)soylemesi ayip ama kardesiz surda ne olacak degil mi, idrarini biraz yaptiktan sonra test icin örnek al canim))) Allah gonlune gore versin) Ay simdi kalsan mayis basinda dogar Allahin izniyle ne guzel ya) eger olumsuz bir durumla karsilasirsan da sakin canini sıkma cok yakın zanda kalirsin merak etme. Normalde zaten 5-6 ayi buluyor hamile kalma isi) Allah hayirli evlat versin insallah.
Hamile olmayinca 2.cizgi cikmaz ama sabaha kadar beklemesi biraz sakat malesef. Testler bozuluyor bazen. Olumlu dusunmek lazim her zaman. İnsallah guzel haberlerini alacagiz.

Son düzenleme:

Insallah kuzum ya yarin sabah erken saatlerde hemen yaziorm cevabi bnde heyecanla bekliorm canim benim :))

Canim hayirlisi olsun. (((( Daha yeni denemeye baslamissin bir kac aya kesin olur merak etme. Sabaha kadar bekleyince testler bozuluyor canim malesef. Canini sıkma hic. Daha yeni evlisiniz sorun yok:)) 6 ay kadar surebiliyor bebek sahibi olma isi
daha zaman var,stres yapma sakin. Allah gonlunun muradini versin.

Amin kuzucum amin cumlemize:) ya inan buraya yazdigimdan 15 dk sora yine cizgi olustu ama beyaz gb anlamiorm yaa

Hayırlısı olsun canım ama arkadaşlar birşeyi atlamışlar sanırım testi mazeretin bir hafta gecikince yapman lazım yoksa belli olmuyor.En önemlli faktörde sakin ol yeni bırakmışsın korunmayı öyle hemen olmuyor benimde 5ay üstü oldu.Sıkıntı yapmaman lazım.Herşeyi oluruna bırak derim. Rabbim hayırlı evlat versin her isteyene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…