• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba Hamilemiyim

lilyum101

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1
0
6
Aksaray
İşim gereği Hamile kalmak istemiyorum... En son 15 gün önce ilişkiye girdim... bundan 5 gün öncede adet oldum 4 gün sürdü.. fakat şimdi yoğun şekilde kan geliyor ve pembemsi renkte adetim devam ediyo olabilirmi...acaba hamilemiyim acil bi cevap yada olasalık sunabilirmisini

Son düzenleme:
meraba adet olup aradan 5 gün geçtikten sonra tekrar kanaman varsa mutlaka doktora gitmelisin çünkü hamile olup düşük tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsin bence gebelik testi yap eğer negatif çıkarsa yine bir doktora görünmeni tavsiye ederim hormonal bir sıkıntı olabilir

Arkadaşlar, çok heyecanlıyım ne olur yardım edin bana :)
Normalde 19 Şubatta regl olmam gerekiyor. Ancak 13'ünde çok az bir kanamam oldu ama 5-6 damla kadar neredeyse. İnternette araştırdığıma göre implantasyon kanaması olabilirmiş. Şimdi idrar ya da kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum ama o da hemen sonuç vermeyebiliyormuş. Sizce 19'unu beklemeli regl olmazsam o zaman mı test yaptırmalıyım?

Son düzenleme:
kızlar slm ben 7 temmuzda adet oldum 3 gün sürdü çok ateşlenmiştim doktora gittim. cipro verdi bi güzel içtim onu 22temmuzda aniden sancılarım basladı kanamam oluyodu acile gittim tabi 3 hastane gezdim ve hamile oldugumu hcg 15 cıktı şok oldum. ertesi günü doktoruma gittim bana hamilesin düşük yapıyosun dedi tam 1 yıl ugrastım tam tuttu doktor hatası inş düşmez bu durumda olan varmı acaba kanamam devam ediyo

kızlar slm ben 7 temmuzda adet oldum 3 gün sürdü çok ateşlenmiştim doktora gittim. cipro verdi bi güzel içtim onu 22temmuzda aniden sancılarım basladı kanamam oluyodu acile gittim tabi 3 hastane gezdim ve hamile oldugumu hcg 15 cıktı şok oldum. ertesi günü doktoruma gittim bana hamilesin düşük yapıyosun dedi tam 1 yıl ugrastım tam tuttu doktor hatası inş düşmez bu durumda olan varmı acaba kanamam devam ediyo

Kanaman devam edıyrosa kaçışın yok cnm yha ablamında aynısı oldu hamıle olduğunu öğrendı kanamalar devm edıyrodu ve kanama varsa düşüktür doktra git egne istersen inş hepimiz bir gün anne oluruz hayırlı ve saglıklı bebeler nasip edısn allah eşimin akrabasında herkes sırayla hamile kalıyor ben hepsinden önce oldum ama düştü kısmed işi bunlar yha sıkma canını

doktora gittim ayriyetende kistte cıktı 7 gün sonra tekrar kanda gebelige bakacak bu 2. ci düşügüm digeride 1 yıl önce bu zamanlar düştü allaha dua ediyorum

merhabalar ben burda yeniyim kızkar bana yardım etmenizi istiyorum acil şekilde!!!!!!
siklusum 29 gün sürüyor en son 28 haziranda regl oldum 27 temmuzda siklusumun başlaması gerekiyordu fakat hala hiç bir belirti yok.
vajinal akıntım hala devam edio karnımın alt tarafında kasıklarda ince bir sızı mevcut.normalde hiç su içmeyen biriyim fakat 1 haftadır acayip su içmeye başladım.28 haziranda reglden sonra 2 hafta devam eden kahve rengi bir kanamam mevcut oldu.cinsel ilişki sırasında karnımın alt tarafında şiddetli bir ağrım oluyor.ssürekli kendimi yorgun hissediorum. bu gün üzerinden 2 gün geçmesine ramen hala hiç bir değişiklik söz konusu deil.sizce ben hamileyim ? idrar testinde ne zman belli oluyor eşim ve ben çok istiyoruz bebeimizin olmasını ne zaman test yapmalıyım?

merhabalar ben burda yeniyim kızkar bana yardım etmenizi istiyorum acil şekilde!!!!!!
siklusum 29 gün sürüyor en son 28 haziranda regl oldum 27 temmuzda siklusumun başlaması gerekiyordu fakat hala hiç bir belirti yok.
vajinal akıntım hala devam edio karnımın alt tarafında kasıklarda ince bir sızı mevcut.normalde hiç su içmeyen biriyim fakat 1 haftadır acayip su içmeye başladım.28 haziranda reglden sonra 2 hafta devam eden kahve rengi bir kanamam mevcut oldu.cinsel ilişki sırasında karnımın alt tarafında şiddetli bir ağrım oluyor.ssürekli kendimi yorgun hissediorum. bu gün üzerinden 2 gün geçmesine ramen hala hiç bir değişiklik söz konusu deil.sizce ben hamileyim ? idrar testinde ne zman belli oluyor eşim ve ben çok istiyoruz bebeimizin olmasını ne zaman test yapmalıyım?

canım inşallah hamilesindir bi idrar testi yap derim ne zmandan beri planlıyorsunuz inşallah çok fazla beklemezsiniz 2 hafta kanama biraz fazla 10 gunden sonrası hastalık habercicisi olabilir bi doktora görün derim:34:

canım eşimle 4 aydan beri deniyoruz düzenli regl dönemim var bu ay neden böle oldu bilmiyorum genel kontrolde dr um gayet sağlıklı olduumu ayrıca gebe kalmamak için hiç bir sorunum olmadığını söledii ilk defa bu ay böle bir problem yaşıyorum.bu gün 3 gün oldu hala reglim başlamadı kafam çok karıştı idrar testinde belli olur mu yapsam bilemiiorum bana bir akıl ver napim ben şimdi ....eşim baya umutlu hamilesin dio ama ben korkuorum deilimdir die

merhaba kızlar sernescim dediini yaptım idrar testinde silik pembe bir çizgi var bu gün üzerinden 5 gün geçmesine ragmen henüz reglim başlamadı ben şimdi hamileyim anladım ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz

Ins hamilesindir ama istersen bi test yaptir.bide benmde bi skintim var yeni üye oldum we sanirim sadece burda paylasabilcegimi gordum.18 temmuzda regl oldum we 3 gün sürdü snraki 2 gnde az ama kahwe rengi akıntı geldi.bide hastaligim bittigin yumurtaliklarimda cok agrim vardi sonrasinda karnimin alt kisminda sertlik ve şişlik var midem bulanio arada ama hawadan dolayida olabilir diye düşünüyorum bide goguslermde sislik avucumun ici sicacik oluyor ve buaralar acayip gerginim herseye kızıp aglicak gibi olabiliyorum.sizde bunlar hamilelik belirtisimidir.test yaptm ama negatif cikti suan için erken oldgu icin olabilir mi? Yardimci olun lütfen

Back