Kızlar merhaba 10 aylık evlıyım .adet tarıhıme 3 gun var. kasıklarımda agrılar var ve karnımda iğne gibi batmalar, göğüslerimdeki kabarcıklar büyüdü ve göğsümdeki damarlar rengi koyulastı.idrarımda bazen koyu bazen acık sarı gelıyor. sizce hamile mıyım ben? test yapacam ama reglı beklemek daha doğru olabılır. hamile arkadaslar yardımcı olabılır mı?
hamile değilim cnm ama o yola doğru ilerlemeye çalısan biriyim:) canını sıkmak istemem ama gününün gecmesini bekle,adetim hep düzenldr ve beklediğim tarihi gectiğini bilmem asla en fazla 1 gün oynar 2 ay önce 3 gün gecti tam aynen anlattığın belirtiler snra bi baktım pembemsi leke geldi düşün yani o kadar inanmısım ki yerlesme kanaması diyorum dayanamadım korktum gttm tahlile maalesef hastalandm hastanede o yüzden bekle sakın strese sokma kendni inşşş bebiş vardır
bende öyle düşünüyorum. alıstırmadım kendımı her seye hazırım canım hatta hissetmıyorum bile olabılecegını. olursa süpriz olacak. ama işte insan yine de merak :)
Kızlar merhaba 10 aylık evlıyım .adet tarıhıme 3 gun var. kasıklarımda agrılar var ve karnımda iğne gibi batmalar, göğüslerimdeki kabarcıklar büyüdü ve göğsümdeki damarlar rengi koyulastı.idrarımda bazen koyu bazen acık sarı gelıyor. sizce hamile mıyım ben? test yapacam ama reglı beklemek daha doğru olabılır. hamile arkadaslar yardımcı olabılır mı?
Canım ben belirtilere çok fazla güvenmemek taraftarıyım. Geçen aylarda acaba hamilemiyim diye düşündükçe kendi kendime belirtiler hissediyordum. Bu ay hiç bişey hissetmedim ama şuan hamileyim. En önemlisi adet geçtikten sonra test yapmak.
ya bende psikolojık oldugunu düşünüyorum aslında o yuzden kendımı fazla dinlememeye çalısıyorum. ne kadar zormus hamile kalmak ya :)nasıp her sey nasıpte varsa olur. biz ne yapsakta ama işte insan acaba dıyor. ders bile çalısamıyorum ya :)