Acaba hamilemiyim.

kelebek1981

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
61
10
288
Kızlar merhaba gecen ay 19 şubatta adet dönemim başladı ve 30 gün periyodunda olmam lazımdı yani bu ayın 21'ine denk geliyor, fakat bende ne adet sancısı ne belirtisi nede başka birşey var, sizce hamile olabilir miyim diye düşünürken test yaptım hemde en pahalı olan erken hamileliği gösteren testen aldım ama negatif bu durumu yaşayan var mı aranızda yoksa bende ters giden bir durum mu var bana yardımcı olabilir misiniz?

gecikme olabilir. hamile olmuş olsan bile adet sancısını andıran sancılar olur. ve göğüslerin ağrır. ben hamileliğimi o şekilde anladım. 4haftada midem bulandı. bi kaç gün sonra test yaptık tahmin ettiğim gibi pozitif çıktı. ama herkesde aynı olmayabilir. ulturasyonla baktır bence

İdrar testinden doğru sonuç alabilmen için adet tarihinin birkaç gün geçmesi şart canım. En azından 3-4 gün bekle. Eğer adetlerin düzenliyse ve hala gecikme varsa doğruca kan testi yaptır derim. İnan erken öğrenmenin sana faydadan çok zararı var. Arkadaşın da dediği gibi, vücudunu dinle. Göğüs sızısı, beyaz akıntı, gibi durumlar ilk gebelik belirtileridir. Bulantı baş dönmesi genellikle 6-7. hayfatalarda görülür. Ama bütün bunlar kadından kadına da değişebilir. İnşallah hamilesindir canım...Tabi istiyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…