Fakat okuduğum bir yazıya göre kadınların %20si ilk 3 ay adet görüyor
Canim korkma.sen bildigimiz adet kani seklin de goruyorsundur.senin Okudugun 3 ay suren her ay gordugun kanama degil lekelenme eger boyle oldaydi herturlu anlardin adet kanamasi olmadigini
ilişki sonrası düzenli 2defa gecikme olmadan ve miktar olarak herzamanki gibi adet olduysanız gebelik şansı düşüktür. fakat yinede dışarı boşalma ile bile insanlar gebe kalabileceği için şimdiki gecikmenizinde sebebinin anlaşılması için muhakaka bir jinekoloğa gitmenizde fayda var . bazen yumurtalık kisterinden dolayıda adet gecikmeleri yaşanabiliyor. . bhcg adını verdiğimiz gebelik testinide kan vererek yaptırırsanız kafanızdaki şüphelerden arınmış olursunuz. ben hastalarımı önce muayene edip ondan sonra bu testi yaptırıyorum. ayrıca düzenli bir cinsel yaşamınız olacaksa muhakkak kendinizi gebelikten korumak için etkili doğum kontrol yöntemlerini jinekolog ile görüşmenizi öneririm.selamlar . iyi günler ... dr fazile akyüz
bende dün kan testi yaptırdım beta hcg 273,6 çıktı sizce gebemiyim biraz açıklarmısınz. acill cevap bekliyorum
bende dün kan testi yaptırdım beta hcg 273,6 çıktı sizce gebemiyim biraz açıklarmısınz. acill cevap bekliyorum
ilişki sonrası düzenli 2defa gecikme olmadan ve miktar olarak herzamanki gibi adet olduysanız gebelik şansı düşüktür. fakat yinede dışarı boşalma ile bile insanlar gebe kalabileceği için şimdiki gecikmenizinde sebebinin anlaşılması için muhakaka bir jinekoloğa gitmenizde fayda var . bazen yumurtalık kisterinden dolayıda adet gecikmeleri yaşanabiliyor. . bhcg adını verdiğimiz gebelik testinide kan vererek yaptırırsanız kafanızdaki şüphelerden arınmış olursunuz. ben hastalarımı önce muayene edip ondan sonra bu testi yaptırıyorum. ayrıca düzenli bir cinsel yaşamınız olacaksa muhakkak kendinizi gebelikten korumak için etkili doğum kontrol yöntemlerini jinekolog ile görüşmenizi öneririm.selamlar . iyi günler ... dr fazile akyüz
merabalar. öncelikle ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Erkek arkadaşımla bundan tam 70-80 gün önce sadece birkez ilişkiye girdik ve oda tam anlamıyla girdik denemez. Ilk ay düzenli olarak regl oldum ve 2. Ayda düzenliydi. Fakat bir sonrakini 6 gün önce olmam gerekiyordu fakat olmuyorum. Ve çok korkmaya başladım. Belirti olarak sadece çok acıkıyorum ve arada bir akıntı oluyor. Oda bütün yaşıtlarımda oluyormuş. Lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?