Acaba hamilemiyim?

busra1991

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
5
0
16
Ankara
Merabalar. Öncelikle ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Erkek arkadaşımla bundan tam 70-80 gün önce sadece birkez ilişkiye girdik ve oda tam anlamıyla girdik denemez. İlk ay düzenli olarak regl oldum ve 2. ayda düzenliydi. Fakat bir sonrakini 6 gün önce olmam gerekiyordu fakat olmuyorum. Ve çok korkmaya başladım. Belirti olarak sadece çok acıkıyorum ve arada bir akıntı oluyor. Oda bütün yaşıtlarımda oluyormuş. Lütfen yardım

ilişkinin üzerine 2 kere adet olmuşsun böyle bişey pek mümkün değil sanırım

2 ay geçmiş,anlattıklarından yola çıkacak olursa hamile olman imkansız,
yasak bir ilişki yasadın neden korunmadın ?
arkadaşlar evlenmeden niçin birlikte oluyrsunuz ki ?

Sadece büyük bir hataydı. Neden imkansız lütfen biraz acıklarmısınız? Eğer öyle bir şey olsaydı hissedermiydim?

21 yaşında universite öğrencisin ,ailen senin için kim bilir nasil fedakarliklarda bulunuyor sen ve sen gibiler nasıl karşılık veriyorsun hadi bir hata yaptın ilişiye girdin ya hamileysen hata iki olacak sonra o bebeye ne olacak ?ben söyleyeyim sonu her nikahsiz ilişkiden olan bebekler gibi yaşamına son verilecek ..bir canlıyı yok etmek çok mu kolay ? Biraz kendinize gelin nikahsız ilişkilerden uzak durun.. erkekler için yem olmayın..kusura bakma ağır oldu ama benim düşüncem bu nikahsiz yaşanan ilişkilere karşiyim.

Canim korkma.sen bildigimiz adet kani seklin de goruyorsundur.senin Okudugun 3 ay suren her ay gordugun kanama degil lekelenme eger boyle oldaydi herturlu anlardin adet kanamasi olmadigini

ilişki sonrası düzenli 2defa gecikme olmadan ve miktar olarak herzamanki gibi adet olduysanız gebelik şansı düşüktür. fakat yinede dışarı boşalma ile bile insanlar gebe kalabileceği için şimdiki gecikmenizinde sebebinin anlaşılması için muhakaka bir jinekoloğa gitmenizde fayda var . bazen yumurtalık kisterinden dolayıda adet gecikmeleri yaşanabiliyor. . bhcg adını verdiğimiz gebelik testinide kan vererek yaptırırsanız kafanızdaki şüphelerden arınmış olursunuz. ben hastalarımı önce muayene edip ondan sonra bu testi yaptırıyorum. ayrıca düzenli bir cinsel yaşamınız olacaksa muhakkak kendinizi gebelikten korumak için etkili doğum kontrol yöntemlerini jinekolog ile görüşmenizi öneririm.selamlar . iyi günler ... dr fazile akyüz

bende dün kan testi yaptırdım beta hcg 273,6 çıktı sizce gebemiyim biraz açıklarmısınz. acill cevap bekliyorum

Yazdiklarinizi okudum ve size bir sorum olacakti:
Kan testi ilemi gözükür, normal bir test alsam evde uygulamak istesem olurmu?
Cünkü benim adetim 5 gün esasinda, ama bu ac 2,5 gün geldi, ilk gün tek lekelenme ikinci ve geriye kalan yarim günde normal geldi, sonra birden bire kesildi ( parcalarda geldi ikinci gün o yumurtlamanin artilarimi? ??? Tsk ederim simdiden

tam anlamıyla denemez diyosun
ayol hamile kalmak bu kadar kolay mı
psikolojik kalmışsındır bence ... hiç korkma.bu kadar basit olamaz..millet can çekişiyo hamile kalabilmek için..eğer kaldıysan erkek arkadaşının başarısı ve senin yumurtlama kabiliyetin derim..
yok yani merak etme sen tam anlamıyla olmadı diyosan içini rahat tut...stresten gecikmişsin anlaşılan

hiç gebelik testıde mi yaptırmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…