• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim

sevda_61

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3
0
16
Kocaeli
arkadaşlar ben bundan 15gün önce adet oldum ilkgün normal kanamam oldu ikinci gün akşama kadar ara ara kanamam oldu ikinci gün akşam kahverengi lekeye döndü şimdide daha ikigün önce normal kanama oldu ara ara şimdi iki gündür kahvrengi lekelenmelerim oluyo nedendir idrar testi yaptım bişey çıkmadı korkuyorum :(

arkadaşlar ben bundan 15gün önce adet oldum ilkgün normal kanamam oldu ikinci gün akşama kadar ara ara kanamam oldu ikinci gün akşam kahverengi lekeye döndü şimdide daha ikigün önce normal kanama oldu ara ara şimdi iki gündür kahvrengi lekelenmelerim oluyo nedendir idrar testi yaptım bişey çıkmadı korkuyorum :(

bendede oluyo boyle kahverengı tarzı kanamalar ben hamıleyım yanı gebelık testı yaptım pozıtıf cıktı yarın doktora gıdıcem neden oluyo bu tarz kanamalar onu sorucam bu arada test yaptınmı sonucu ne?

bende bundan 19 gün önce adet oldum bugün kahverengi lekelenmem oldu fazla değil ama ne olabilir bir fikri olan var mı arkadaşalar?

Back