6 aylık evliyim hiç korunmadım ben geçen ay 12.09 2012 adet oldum bu ayın 3de kahrengi akıntı gelmeye başladı 5 gun sürdu doktora gittim over kıstlerimin oldunu soyledi çok küçükmüş bunun için ilac kullanmama erek olmadını söyledi adetin 2ci günü gel hormon testi yapalım dedi 38ci günüm hala adet olmadım bu konuda bilgi verirmisiniz acaba hamilemiyim neden adetim bu kadar geçikti
dün test yaptım 2ci cizgi silik çıktı bilgi verirseniz sevinirim
6 aylık evliyim hiç korunmadım ben geçen ay 12.09 2012 adet oldum bu ayın 3de kahrengi akıntı gelmeye başladı 5 gun sürdu doktora gittim over kıstlerimin oldunu soyledi çok küçükmüş bunun için ilac kullanmama erek olmadını söyledi adetin 2ci günü gel hormon testi yapalım dedi 38ci günüm hala adet olmadım bu konuda bilgi verirmisiniz acaba hamilemiyim neden adetim bu kadar geçikti
slm bi süredir takip ediyorum ve bende nihayet aranıza katıldım bayanlar.yardımcı olursanız çok mutlu olurum ben 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum hep hüsranla bitiyo ve bu ayda ümitliyim belirtilerim 12 gün önce başladı gögüslerim şiş ve dokununca agrıyo mavi damarlar belli ve akşamları çok sızlıyo koltuk altıma kadar sol kasıgımda da 10 gündür ağrı ve batma var başkada belirtim yak adet günüme 3 gün var ve bu sabah test yaptım negatif çıktı lütfen cevap bekli,yorum...acill
öncelikle acele etmemelisin, adet günün geçmeli biliyosun ki, bu saydığn belirtiler adet belrtsi de olabilir... test adet günün henüz geçmediği için yanıltıcı olabilir. Hamile de olablrsn ama adet günün geçsin kan testi yap bence.
teşekkür ederim cevabınız için.inşallah bu gün kan testi yaptırıcam yarın çıkar belirtiler hala devam ediyor sonucu yazıcam mutlu haberi alırım inşallah..
sonuç ne oldu cnm yaptırdınmı kan testını ? merk ettım..
evet sonuç bu gün çıkti 2.12 gebelik yok dedi ama benim belirtiler dahada arttı 26 sına regl günüm aceba değerler artarmı ben regl günümden 4 gün önce yaptırdım
canım öncelıkle hayırlısı olsun inşallah hamilesindir idrar testinde adetın gecmeden genelde cıkmıyor içim rahat etsin dersen bi kan testi yaptır.hamileysen hemen cıkar adet gecıkmenı beklemeden.allah herkesın gönlüne göre versin en yakın zamanda olması dileğimleslm bi süredir takip ediyorum ve bende nihayet aranıza katıldım bayanlar.yardımcı olursanız çok mutlu olurum ben 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum hep hüsranla bitiyo ve bu ayda ümitliyim belirtilerim 12 gün önce başladı gögüslerim şiş ve dokununca agrıyo mavi damarlar belli ve akşamları çok sızlıyo koltuk altıma kadar sol kasıgımda da 10 gündür ağrı ve batma var başkada belirtim yak adet günüme 3 gün var ve bu sabah test yaptım negatif çıktı lütfen cevap bekli,yorum...acill
ayrıca göğsümdeki sızılardan dün gece uyuyamadım bu gün de kasık ağrılarım arttı saki adet olcakmışım gibi ağrıyo
sonu bu ttmm bi kaç gün sonra tekrar test yaptırıcam
bu gün kan tahlili yaptırdım ve hamileyim deger 13.30 olmuşş
dün çok kötü bi sancıyla kanama oldu ve acil de bhcg ölçtürdüm 5 çıktı düşük olmuş aranızda benim gibi olan var mı bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?