How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

acaba hamilemiyim

doruk34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
3
0
0
İstanbul
6 aylık evliyim hiç korunmadım ben geçen ay 12.09 2012 adet oldum bu ayın 3de kahrengi akıntı gelmeye başladı 5 gun sürdu doktora gittim over kıstlerimin oldunu soyledi çok küçükmüş bunun için ilac kullanmama erek olmadını söyledi adetin 2ci günü gel hormon testi yapalım dedi 38ci günüm hala adet olmadım bu konuda bilgi verirmisiniz acaba hamilemiyim neden adetim bu kadar geçikti
dün test yaptım 2ci cizgi silik çıktı bilgi verirseniz sevinirim

6 aylık evliyim hiç korunmadım ben geçen ay 12.09 2012 adet oldum bu ayın 3de kahrengi akıntı gelmeye başladı 5 gun sürdu doktora gittim over kıstlerimin oldunu soyledi çok küçükmüş bunun için ilac kullanmama erek olmadını söyledi adetin 2ci günü gel hormon testi yapalım dedi 38ci günüm hala adet olmadım bu konuda bilgi verirmisiniz acaba hamilemiyim neden adetim bu kadar geçikti

Adetin geciktiyse testle çıkar hamile olup olmadığın için

canım silik bile çıksa hamilesindir kesin emin olmak için pazartesi hemen kan testi yaptır bence

slm bi süredir takip ediyorum ve bende nihayet aranıza katıldım bayanlar.yardımcı olursanız çok mutlu olurum ben 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum hep hüsranla bitiyo ve bu ayda ümitliyim belirtilerim 12 gün önce başladı gögüslerim şiş ve dokununca agrıyo mavi damarlar belli ve akşamları çok sızlıyo koltuk altıma kadar sol kasıgımda da 10 gündür ağrı ve batma var başkada belirtim yak adet günüme 3 gün var ve bu sabah test yaptım negatif çıktı lütfen cevap bekli,yorum...acill

slm bi süredir takip ediyorum ve bende nihayet aranıza katıldım bayanlar.yardımcı olursanız çok mutlu olurum ben 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum hep hüsranla bitiyo ve bu ayda ümitliyim belirtilerim 12 gün önce başladı gögüslerim şiş ve dokununca agrıyo mavi damarlar belli ve akşamları çok sızlıyo koltuk altıma kadar sol kasıgımda da 10 gündür ağrı ve batma var başkada belirtim yak adet günüme 3 gün var ve bu sabah test yaptım negatif çıktı lütfen cevap bekli,yorum...acill

öncelikle acele etmemelisin, adet günün geçmeli biliyosun ki, bu saydığn belirtiler adet belrtsi de olabilir... test adet günün henüz geçmediği için yanıltıcı olabilir. Hamile de olablrsn ama adet günün geçsin kan testi yap bence.

öncelikle acele etmemelisin, adet günün geçmeli biliyosun ki, bu saydığn belirtiler adet belrtsi de olabilir... test adet günün henüz geçmediği için yanıltıcı olabilir. Hamile de olablrsn ama adet günün geçsin kan testi yap bence.

teşekkür ederim cevabınız için.inşallah bu gün kan testi yaptırıcam yarın çıkar belirtiler hala devam ediyor sonucu yazıcam mutlu haberi alırım inşallah..

evet sonuç bu gün çıkti 2.12 gebelik yok dedi ama benim belirtiler dahada arttı 26 sına regl günüm aceba değerler artarmı ben regl günümden 4 gün önce yaptırdım

ayrıca göğsümdeki sızılardan dün gece uyuyamadım bu gün de kasık ağrılarım arttı saki adet olcakmışım gibi ağrıyo

cnm polikistik overde adet gecıkmesı oluyor ama testte ıkı cızgı gördüysen eger bu gebelıge işarettir.değerlerin henüz fırlamadıgında silik cıkıtıgı söylenio.sen yinede kendını garantıye al bı kan testi yaptır..rabbim isteyen herkese nasıp etsın ınsallah cok güzel bi duygu..

canım öncelıkle hayırlısı olsun inşallah hamilesindir idrar testinde adetın gecmeden genelde cıkmıyor içim rahat etsin dersen bi kan testi yaptır.hamileysen hemen cıkar adet gecıkmenı beklemeden.allah herkesın gönlüne göre versin en yakın zamanda olması dileğimle

dün çok kötü bi sancıyla kanama oldu ve acil de bhcg ölçtürdüm 5 çıktı düşük olmuş aranızda benim gibi olan var mı bayanlar

beta degerını yazdıgında bole bısı olucagını bılıodm ama senı uzmemek ıcın yazmamıstım canm degerlerın 150 nn ustunde olmayınca genelde (herkezde deql ) ya kımyasal yada ani dusukler oluyor.. dıs gebelık .. uzulme hayırlısı ne zamansa ozaman olur bebeqn

Back