acaba hamilemiyim?

Beymer

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
5
0
16
Denizli
merhaba.. son adet tarihimin ilk günü 7 eylül. ayın 27 sndede eşimle ilişkiye girdik. tam yumurtlama dönemine denk geliyor. fakat dikkatliydik. ay 9 oldu ben daha adet olmadım. dün beta hcg değerine baktırdım 11 çıktı. normalde böyle bişy varsa bebek 4 haftalık olması lazım ama bu değer çok düşük. gebelik testide negatif çıktı. 2 haftadır lupus tedavisi görüyorum. kortizon ve ağrı kesici kullanıyorum devamlı ve idrarda protein değerimde çok yüksek. acaba ilaçlara bağlı gecikme olabilirmi bana yardımcıı olun lütfenn. tekrar test ne zaman yaptırmalıyımm?

canım 5.in üzerindeki değerler hamilelik demektir geç döllenme olmuş olabilir sana tavsiyem bir iki gün sonra kan testini tekrarla artma yoksa hamilelik yoktur ama en ufak artış bile varsa hamilelik demektir

ya canım beta hcg kandaki östrojen hormonunu yani gebelik hormonunu ölçüyo ve ben başka hiç bir sebepten yükseldiğini duymadım daha önce.. içinin rahat etmesi için yarın testi tekrarla istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…