acaba hamilemiyim?

cankirili18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
18
0
38
Merhaba kızlar. benim sizlere bir sorum var.Ben 1.5 yıllık evliyim ve yaklaşık 1senedir korunmuyoruz tüm çabalarımıza ragmen bir türlü tutturamadık :)) ama bu ay bir farlılık var normalde bugün adet görmem gerekiyordu ama olmadı içimden bir ses sen hamilesin diyor dün test yaptın negatif çıktı. belimde bir agrı var sanki adet olacakmışım gibi ani hareketlerde kasıgıma sanki bıcak saplanır gibi bir agrı çok su içme ihticacı agızda kuruluk göğüslerimde şişlik uyku hali yorgunluk kabızlık aşırı gaz idrara sık çıkmalar başladı. kızlar sizce hamilemiyim. lütfen yardım edin ilk belirtiler bu saydıklrım mı acaba?? :CüvCüv::CüvCüv:

canım hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynıdır... ne ümitlendirmek ne üzmek isterim...
hiç doktora gitmedinmi 1,5 yılda

evet hamilelik ve aybasi belirtileri birdir insallah öylesindir ama hayal kirikligina ugramaman icin ümitlenme bence. Test negativ ciktiysa ihtimal biraz kücük. Bir senedir olmuyorsa mutlaka doktora gitmelisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…