• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba hamilemiyim?

beliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
412
6
96
Diğer
:utangac:arkadaşlar şüpheli olduğum bi durum için yazıyorum.benim sat 1 haziran.17 haziranda eşimle birlikte olduk.fakat pozisyon itibari ile ben üstteydim bi dahada birlikte olmadık.geçen 2 gün önce sadece sol kasığımda bir batma oldu.birde belim ağrıyor.onun dışında herhangibir belirti idarar yada akıntıda yada göğüslerimde tespit ettiğim bişi yok.haziran sonuna kadar da beklemem gerekiyor diğer adetim için.acaba ne dersiniz?tutturmuş olabilirmiyiz.şu önümüzdeki 1 hafta içinde gene denicez ama acaba hamiş kalmış olabilirmiyim.biraz endişeliyim çünkü martta düşük yaptım sonrada hep korunduk.ya gene bişi olursa die korkuyorum açıkçası.bu kez kaybetmek istemiyorum ve lütfen artık hamiş olayım...

:utangac:arkadaşlar şüpheli olduğum bi durum için yazıyorum.benim sat 1 haziran.17 haziranda eşimle birlikte olduk.fakat pozisyon itibari ile ben üstteydim bi dahada birlikte olmadık.geçen 2 gün önce sadece sol kasığımda bir batma oldu.birde belim ağrıyor.onun dışında herhangibir belirti idarar yada akıntıda yada göğüslerimde tespit ettiğim bişi yok.haziran sonuna kadar da beklemem gerekiyor diğer adetim için.acaba ne dersiniz?tutturmuş olabilirmiyiz.şu önümüzdeki 1 hafta içinde gene denicez ama acaba hamiş kalmış olabilirmiyim.biraz endişeliyim çünkü martta düşük yaptım sonrada hep korunduk.ya gene bişi olursa die korkuyorum açıkçası.bu kez kaybetmek istemiyorum ve lütfen artık hamiş olayım...

geçmiş olsun canım daha önceki durumun için ama 17. gündede şansın var yumurtlaman daha geç olmuş olabilir kaç günde bir regli oluyorsun?

düşükten sonra doktorum hesapladı 28 günmüş.bak şimdi 2 taraflı sancı başladı yumurtalıklarımda bide belim ağrıyoo..ya kızlar hadi bişiler yazınnn......

biraz sabırlı ol bence az kalmış benimde 27 haziranda regli olmam lazım ve kasıklarım ve belim sanki şimdi regliymişim gibi ağrıyor umudum kalmadı geçen ayda böyle olmuştu çünkü ama çoğu kişi bunu gebelik belirtisi olarakda yaşıyabiliyor canım. hakkımızda hayırlısı sakin ol az zaman kalmış test yaparsın evde yada kan tahlili yaptır şimdi fırsatın varsa belli olur

ayy yok canım ya yapmıcam eğer gecikirsem öle yapıcam üzülmek istemiyorum daha.birde diğer belirtileri bekliyorum.daha öncede hamile kaldığım için ii biliyorum belirtileri.bakalım biz genede çalışmalara devam edelimde garantiye alallım kendimizi :))

pozisyon itibariyle hamile kalman mümkün. gebelik pozisyonlarından değilse de bu şekilde hamile kalanları okumuştum. verecek Allah öle de böle de verir canım. hayırlısı hakkında..

ben ilk düşüğümde ki reglimin son günü hamileliğe ihtimal vermediğim ve emin olduğumu zannettiğim bi günde eşim askerdi o zaman bir kere birlikte olduk ve poziyonda aynı öyleydi ki hemen gidip duş almıştım. yani akacak kan damarda durmuyor hayırlısı şimdide kaç aydır uğraşıyorum olmuyor

haklısınız.olacaksa hap kullananda,spiral takılı olan da kalabiliyor.allahın işi.benimde düşüğüm adetime 2-3 kala olan birlilktelikle oldu.adetim gelmedi 1 hafta.sonra kanda değer çıktı ama düşüktü.doktorum geç kalan yumurtlama dedi ve düşük olursa üzülme dedi.15.günün sonunda da düştü zaten bebeğim.sevinç ve üzüntüyü o kadar bir arada yaşadım ki şimdi de pozisyona takıldım işte.bu seferde o nedenle olmazsa die.ama dedim ya çalışmalara devam.bakalım ay sonuna kadar beklicem.ama genede düşünmeden edemiyorum ve kendimi dinliyorum sızlama varmı,uykum nasıl,şişkinliğim varmı die die..

beliscim inşallah bu defa hayırlı haberlerini alırız hamiile kalmış olabilirsin ama azıcık sabır az kalmış gününe

beliscim inşallah bu defa hayırlı haberlerini alırız hamiile kalmış olabilirsin ama azıcık sabır az kalmış gününe

evet canım dimi yaaaa....bekliyorum bakalım.bi tuhafım.kendimi dinlemekten alamıyorum.belirtileri biliyorum ya...beklicez bakalımmm...

arkadaşlar...karın boşluklarımda ağrılar var benim şuan.yani kaburgalarımın altında belimden içeri doğru.bu nedir sizce.hamilelik başlangıcında böle bir ağrı gibi bişi olurmu acaba?üşütme değil kesin eminim.sanki gaz var gibi,bi şişkinlik,ağrı gibi bişey bu...

Yumurtlama günlerini takip ediyormusun ateş ölçümü veya ovülasyon testiyle?Daha önceden gebe kaldığına göre bir problem yok demektir gün aşırı düzenli ilişki ile kısa zamanda hamile kalabilirsin.1 gün dinlenip 1 gün ilişki yaşamayı öneriyor doktorlar yada yumurtlamanı takip edip o günlerde sık ilişki yaşayacaksın yoksa ymurtlama gününü kaçırabilirsin.

ben dogum kontrol hapı kullanıyorum bu ayın 1inde duzenlı olarak basladım sadece 1gun unuttum ertesi gun çift olarak hapımı aldım devam ettim hapı kullanmaya ama 5-6gün sonra az mıktarda kanamam oldu?sizce neden?

kızlar bana bi akıl werin 26haziran günü eşimle korunmasız ilişkiye girdik 8 temmuzda regl oldum regl 2 günden sonra kahverengi oldu 5gün sürdü bugün kan tahlili yaptırdım biliyorum erken ama dayanamadım lazer epilasyona gidiyorum da onun için emin olmak istedim kanda hcg 1,5 çıktı daha 15 gün olduğu için olabilirmi yani üstüne regl olmuş olabilirmiyim sürekli baş dönmesi uyku we mide bulantısı war ilk bebeğimde hiç bunlar olmamıştı çok rahattım bilmiyorum şimdi acaba hamilemiyim benim yaşadıklarımı yaşayanlar warmı???????

Arkadaşlar geçenlerde dr sol overde 3-4 cm lik bir kist olduğunu söyledi ve folbiol adlı ilacı verdi adet olduktan sonra gel olmazsan da gel demişti.hamilelik belirtilerini yasıyorum adetim 3 gün gecti eczaneden test aldım baktım tek çizgi Şimdiden belli olur mu sizce ? Doktor ilk akla gelen gebeliktir adet gecikmesinde Eğer değilse kistten kaynaklı olabilirmiş buna benzer durumla karşılasan varsa düşüncelerini paylaşabilir mi lütfen Boş yere umutlanmaktan yoruldum Bas dönmeleri sabah bulantıları kasık Ağrıları sol diz kapağımın Ağrısı meme ucu etrafındaki değişimler baş Ağrıları halsizlik iştahsızlık tansiyon düşmeleri hep boşuna mı yani

Selamun aleyküm arkadaşlar ben yeni katıldım silerek birşey sormak istiyorum 7 aydır evliyim. Bebegim yok bebek istiyorum. Ve bu konuda çok üzülüyorum. Kasiklarimda belimde ağrım var 33 gündür hasta olmadım. İnşallah olmam ve inşallah Rabbim bebek nasip eder.

Back