Gebeliğe Hazırlık acaba hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

azraa06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
7
1
42
arkadaşlar merhaba 2-3 gündür sırtımda ve kasıklarım çok ağrı oluyor.ayrıca akıntımın rengi koyu beyaz.o da bugun oldu.bunlar hamilelik belirtisimi yoksa başka bişey mi.adetime 10 gün var.yoksa adet mi olacağım yine ya:KK43:

benimde 10 gün önce süt gibiydi akıntım şuanda devam ediyor ama açıldı rengi ağrımda vardı adetime 4 gün var ben bugün test yaptım silik 2. çizgiyi gördüm darısı sana...

sana yardımcı olmak isterdima ma bernde senin gibiyim .....banada cevap yazan olsa midem çok kazınıyor bu belirti olabilri mi acaba 1 gün geçdi ama olurmu bebiş :?

Kızlar benim adetim 4 gün geçti.Sadece kasığımda batma var o kadar.Test yapmaya korkuyorum.Her an adet olacam korkusu var fena stresliyim.

[FONT="Comic Sans MS"]kızlar walla bende sizin gibiyim ama regl var daha yani geçmedi gün ancak çok sık tuvalelte gider oldum aynı sırt ve kasıklarda ağrı ve fena şekilde acıkma duygusu mütemadiyen bişeyler yeme potansiyeline sahibim bende test yapmaya korkumdan elim gitmiyor bunlar hamillelik belirtisi olabilir mi acaba?[/FONT]

Kızlar benim adetim 4 gün geçti.Sadece kasığımda batma var o kadar.Test yapmaya korkuyorum.Her an adet olacam korkusu var fena stresliyim.

selam arkadaşlar selam beğim bende adetım 4 gün geçince test yaptım sonuç pozitifti benımde sol kasıgımda batma ve agrı vardı . Şuan hala devam ediyor ama doktor olabılır dedı 8 hafatlık hamileyim suan darısı senın ve tüm isteyen arkadaşların basına

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım.bende üç yıllık evliyim ve hala bebişim olmadı.şuan adetim beş gün geçti ve bende test olmaya korkuyorum.sizce hamile olabilirmiyim?

X