How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Acaba hamilemiyim?

dami00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
2
0
1
24
Merhabalar kızlar iki hafta once iki üç kez aynı kişiylr cinsel ilişkiye girdim korunmasız, normalde surekli yalınayak yuruyen bir insanım hani hic korunmam soguktan regl olmadım ilk baslarda su gibi akıntım oldu sonra kahverengi kokulu bir akıntım haylada devaö ediyor hamilelik belirtisi fln yok midem fln bulanmıyor ama karnıma sancı giriyor bazen regl olcakmis gibi oluyorum lutfen kızlar yardım edermisiniz korkuyorum

Niye korkuyorsun anlamadım korunmasız ilişkiye girerken başına gelecekleri bilmiyor musun?

Merhabalar kızlar iki hafta once iki üç kez aynı kişiylr cinsel ilişkiye girdim korunmasız, normalde surekli yalınayak yuruyen bir insanım hani hic korunmam soguktan regl olmadım ilk baslarda su gibi akıntım oldu sonra kahverengi kokulu bir akıntım haylada devaö ediyor hamilelik belirtisi fln yok midem fln bulanmıyor ama karnıma sancı giriyor bazen regl olcakmis gibi oluyorum lutfen kızlar yardım edermisiniz korkuyorum
Mide bulantısı ilk başta olmaz ama dediğini şeyler gebelik belirtisidr siz yinede emin olmak için erken gebelik testi alın derim

Olan olmuş biten bitmiş şimdi biz sana nasıl yardımcı olalım ablacım?
Yerine test mi yapalım?
Fal mı açalım?
Yoksa gebeysen kürtaj yeri mi ayarlayalım?
Önce bi gebe olup olmadığını netleştir bi test yap.

Aynı kişiyle be demek ya🤣🤣🤣
Yüz kişiyle sevısme opsıyonumuzda mı var

Hamile kalmaktan ziyade hiv ya da hpv kapmaktan korkmanız lazım bu belirtiler onu gösteriyor. Bir daha korunmadan ilişkiye girmezsiniz.

Back