Acaba hamilemiyim ?

Dileekkg

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
481
495
26
Selamlar, çocuk düşündüğüm için geçen ay sprialimi çıkarmak için gittiğimde doktorum zaten spiralin kaymış olduğunu belirtti ve adetliydim. Planlı bir şekilde yumurtlama günü ve sonrasında beraber olduk. Normalde 2 senedir her adetim düzenli hatta genelde adet tarihimden 1 veya 2 gün önce regli oluyorum fakat bu defa adet olmadan 2 gün öncesinde kahverengi bir lekelenmem oldu adet oldum zannettim peçeteye gelecek kadar vardı. 2-3 gün sürmedi lekelenmem adet tarihim 5 gün geçti. Ara ara kasıklarımda hafif kramplar oluyor, hafif bir göğüs ağrım var normalde göğüslerim ağrımaz. Dün akşam kan testi verdim değerim 2 çıktı. Aşırı bir baş ağrısı, mide bulantısı, halsizlik ve yemek yiyemiyorum aynı ilk bebeğimdeki gibi ve diyetteydim verdiğim kiloyu geri almışım. İlk kızımda hemen adetten 5 gün sonra öğrendim fakat doktorum geç döllenme demişti, acaba yine aynısı olur mu ? Tekrar kan testi vermem gerekir mi ? Değer tekrardan yükselir mi acaba ? Çok tereddütle kaldım, bu arada migren için ilaç kullanıyordum adet olmayınca hemen kestim. Acaba ilaçlardan olmuş olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_20230713_162410.jpg
    IMG_20230713_162410.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
X