Acaba hamilemiyim

minikurabiye

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
117
60
13
30
Kızlar merhaba Mart ayında klomen kullandım 4 nisanda bitti. 12 nisanda çatlamayı gördüm. 1 nisandan beri 1 gün boş 2 gün dolu şeklinde hep ilişki oldu. Bir kaç gündür gaz ve ara ara kasık ağrısı. Ne oluyor anlamadım ay başı rgl olmaz isem gel dedi doktor 12 gün kaldı rgl inşallah tutar bu ay

İnşallah tutar ama gebe kalmak için bile çok erken kendinizi strese sokmayın şuan bilmek için imkansız yani daha beta salgilamaya bile başlamıştır o kasık ağrısı salınan yumurtadandir

benimde hamileligimde ilk belirtim kasik agrisiydi

İnşallah tutar ama gebe kalmak için bile çok erken kendinizi strese sokmayın şuan bilmek için imkansız yani daha beta salgilamaya bile başlamıştır o kasık ağrısı salınan yumurtadandir
Bende öyle düşünüyorum aslında çok erken. Anlam veremiyorum kendimi dinlemem de hani belirti aramam. Ara ara vuruyor gidiyor ağrı. Nasip bakalım varsa nasibimiz tutar.

Bende öyle düşünüyorum aslında çok erken. Anlam veremiyorum kendimi dinlemem de hani belirti aramam. Ara ara vuruyor gidiyor ağrı. Nasip bakalım varsa nasibimiz tutar.
Hevesini kırmak için değil ama belirti ararsan ben bir senedir hamile kalmıştım her ay ciddi ciddi belirtiler hissederdim. Malesef altıncı haftaya doğru felan başlıyor belirti zaten

Hevesini kırmak için değil ama belirti ararsan ben bir senedir hamile kalmıştım her ay ciddi ciddi belirtiler hissederdim. Malesef altıncı haftaya doğru felan başlıyor belirti zaten
İlk çocukta 4 hafta ve öncesi başlamişti. Ama her bebek Farklı olunca ayırt edemiyor insan

Regile 12 gün kala çok erken bir süre belki yumurtlama döneminde bile olabilirsiniz..en güzeli sabırla adet gününüzü bekleyin..inşallah gebelik olur

Canım bende ilk kez bu ay klomen kullandım ve ağrım var yumurtlamadan beri ilk kez bu ağrıyı yaşıyorum 8 aydır deniyoruz ve ilk defa başıma bu ağrı geldi çok ümitleniyorum test yaptım bı kaç gün önceden ve dün olmak üzere fakat negatif çıktı erken yaptığıma yoruyorum inşallah ikimizde hamileyizdir

Benimde yumurtlamada ağrım oldu canım. Şimdi göüslerim açıyor arada kaşık agrısı filan senin kaç gün var rgl

Benimde 10 gün kaldı. Hiç ümidim yok niyeyse bakalım.
Canım bende ümidimi kaybetmeye başladım ama hala umidim var bu sabah ilk idrarla yaptım kaset test negatif regle 2 gün var inşallah hayal kırıklığı olmaz geçte olsa öğrenirim çok umitliydim ben bu ay

Canım bende ümidimi kaybetmeye başladım ama hala umidim var bu sabah ilk idrarla yaptım kaset test negatif regle 2 gün var inşallah hayal kırıklığı olmaz geçte olsa öğrenirim çok umitliydim ben bu ay
Ben daha yapmadım. Göüslerim ağrıyor açıyor rgl sancısı arada bürüyor karnım agrıyor birde sinirliyim rgl olcam işte belirtilere.bak son 7 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…