• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim

yasemnnnv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2021
9
2
1
37
Merhaba adetten 1gün sonra ilişkiye girdik eşimle ertesi gün karnımda sancı olmaya başladı ve akıntım kesildi bugün 5.gün ve test yaptım beyaz nokta çıktı daha önce başına gelen varmı Acaba bilgi veren olursa çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20210315_160109.webp
    IMG_20210315_160109.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba adetten 1gün sonra ilişkiye girdik eşimle ertesi gün karnımda sancı olmaya başladı ve akıntım kesildi bugün 5.gün ve test yaptım beyaz nokta çıktı daha önce başına gelen varmı Acaba bilgi veren olursa çok sevinirim
Adetten sonraki gün yumurtlama çok olan bişey değil he olabiliyo tabi ama nadir. Diyelim adetten hemen sonra yumurtlama oldu ilişkiden sonraki 5.gün zaten çıkması mümkün değil ilişkiden sonra en erken o da en erken 10 gün geçmesi gerek. Adetten sonraki haftada ilişki daha önemli yumurtlamayı yakalamak adına. Eğer düzenli adet görüyorsanız o da.

Adetten sonraki gün yumurtlama çok olan bişey değil he olabiliyo tabi ama nadir. Diyelim adetten hemen sonra yumurtlama oldu ilişkiden sonraki 5.gün zaten çıkması mümkün değil ilişkiden sonra en erken o da en erken 10 gün geçmesi gerek. Adetten sonraki haftada ilişki daha önemli yumurtlamayı yakalamak adına. Eğer düzenli adet görüyorsanız o da.
Çok teşekkür ederim bir umut attım işte 😊🌹

Senin adetten sonraki 6.günün anladığım kadarıyla. Şimdi başla değerlendirmeye gün aşırı değerlendir. Gönlünce olsun inşallah 💐
Çok teşekkür ederim adetten 2gün sonra ilişkim oldu beyaz nokta neden acaba resimde pek belli olmuyor ama çok belirgindi kusura bakmayın ben pek anlamadığım için size soruyorum

Back