Acaba hamilemiyim

abbeywomen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
38
12
Üç ay boyunca ayın 23’den 23’ne düzenli bir şekilde regl oluyordum 23 mart regl oldum 28 mart bitti aradan 11 gün geçti 9 nisanda tekrar regl oldum ve çok şaşırdım ilk kez böyle birşey başıma geldi . Yani bir ayda iki kez regl olmuş oluyorum .
Bu ay ise regl’m 5 gün gecikti gittim bebe time markalı idrar testi aldım yaptım tek çizgi çıktı aradan baya bir saat geçtikten sonra tekrardan teste bakma gereksinimi duydum ve sanki iki çizgiler sizce hamilemiyim ??
Biliyorum testlerde 20 dk geçtikten sonra çıkan sonucun bir önemi olmuyor ama çok yazı okudum bunla ilgili benim gibi saatler sonra tekrardan bakıpta çift çizgi olup hamile olanlar var yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• 2314638B-6AD8-43E2-915C-65AB06A5E5AE.jpeg
    38,7 KB · Görüntüleme: 161
  • 374E50B7-6984-4A19-A180-ED52189A7BD5.jpeg
    33,5 KB · Görüntüleme: 160
Silik bir çizgi var dikkatli bakın

Eklentiler

• B446CA59-EEAA-4F4E-BD2E-4CC547B12350.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 154
Test bozuk idrarda çok damlayınca öyle oluyor..ayrıca bebe time sıkıntılı diye okudum burda

Bence tekrar bi test yapmalısın pozitif olduğunda 5 dk içinde ikinci çizgi çıkıyo zaten . Ve de test bozuk gibi

Yeni bir test için bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum kadından kadına farklılık gösterebiliyormuş testin sonucu kimisinde Üç haftalıkken pozitif çıkabiliyor kimisinde ise bir aylıkken negatif çıkabiliyor ayrıca yaptım beş dk sonra yine tek çizgiydi fotoğraftaki gibi sonra peçetenin arasına koydum çantama attım akşam baktığımda kırmızımsı bir çizgi daha vardı bununla ilgili çok yazı okudum böyle olupta hamile olanlar var o yüzden merak edip duruyorum

Bekleyecekse bile düz zeminde beklemesi lazım. Kuruma çizgisi var dağılma olmuş olabilir. Test bozuk olabilir. Damla fazla gelmiş olabilir. En iyisi erken test alıp onla denemek.

Tabi bende çok duydum sonradan çıkıp hamile olanları . Benim testte de sonradan çizgi çıkmıştı ama hamile değildim . Hamile olduğum zaman yaptığım testte ilk 5 dk da çıkmıştı ikinci çizgi . Ama sizin gibi sonradan çıkıpta hamile olduğunu öğrenen de çok var . İnşallah hamilesinizdir

Çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese versin ama şuan düşünmüyorum

İki ay önceBende hamileliğin tüm belirtilerini yaşayıp üstüne test yaptım ve pozitif çıktı sevindim arkadaşamı aradım eşime söyledim falan :)) sonra hastaneye bi gittikki hiç bişy yok sonu hüsran . Bu ay bi değişim bakalım hayırlısı

İdrar testlerinde negatif çıkarsa yanılma payı yüksek ama pozitif çıkarsa yanılma ihtimali düşük bence sen bir iki hafta sonra tekrardan kan testi yaptırmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…