• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim??

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.282
22.008
348
Korunmalı ilişkim oldu.Zaten ilişkiden önce de meme agrım vardı sonrasında gecti.Ve ilişkiden bir gün sonra kasık agrım başladı o da 2 3 gün içerisinde geçti.Kafam karıştı.Pco luyum.

Ve sanki her belirti ben de var gibi.
Sadece yardımınızı istiyorum lütfen.

Korunduysaniz hamile olma sansiniz dusuk evham yapmis olabilir misiniz? Yine de cok endise duyduysaniz eczanelerde erken sonuc veren hamilelik testleri var bir danisin isterseniz

Korunduysaniz hamile olma sansiniz dusuk evham yapmis olabilir misiniz? Yine de cok endise duyduysaniz eczanelerde erken sonuc veren hamilelik testleri var bir danisin isterseniz
Henüz bir gün gecti regl tarihim sonuç verirmi

Henüz bir gün gecti regl tarihim sonuç verirmi

Predictor early adli test icin yazilmis bak bu yazi.alip yapabilirsin hemen
Hamilelik testi adet gecikmesinden kaç gün sonra yapılır?” diyorsan aslında gecikmeyi beklemene gerek olmadığını bilmen gerek. Çünkü klinik çalışmalar, vücuttaki HCG seviyesinin adet gecikmesinden 6 gün öncesinde de ölçülebileceğini gösteriyor. Predictor hamilelik testi de bu özelliğiyle dikkat çeken bir ürün.
Predictor gebelik testini uygulamak için test çubuğunun emici ucunu idrarına denk gelecek şekilde tutabilir ya da temiz bir kaba idrarını yaparak çubuğu o kaba batırabilirsin.
3 dakika bekledikten sonra eğer sonuç penceresinde 2 pembe çizgi görüyorsan hamilesin demektir. Bir çizgi diğerine göre daha soluksa bu, testin pozitif olduğu anlamına gelir. Eğer pembe bir çizgi varsa hamile değilsin demektir.

10 gün bu kadar erken olabılır mi belirti
Ve hemen gectıler

Benim bildigim normal hamilelik testleri iliskiden 15-gun sonra sonuc veriyor. Bu erken testi kullanabilirsin. Ama sen yine de google a yazip arastir istersen

Predictor early adli test icin yazilmis bak bu yazi.alip yapabilirsin hemen
Hamilelik testi adet gecikmesinden kaç gün sonra yapılır?” diyorsan aslında gecikmeyi beklemene gerek olmadığını bilmen gerek. Çünkü klinik çalışmalar, vücuttaki HCG seviyesinin adet gecikmesinden 6 gün öncesinde de ölçülebileceğini gösteriyor. Predictor hamilelik testi de bu özelliğiyle dikkat çeken bir ürün.
Predictor gebelik testini uygulamak için test çubuğunun emici ucunu idrarına denk gelecek şekilde tutabilir ya da temiz bir kaba idrarını yaparak çubuğu o kaba batırabilirsin.
3 dakika bekledikten sonra eğer sonuç penceresinde 2 pembe çizgi görüyorsan hamilesin demektir. Bir çizgi diğerine göre daha soluksa bu, testin pozitif olduğu anlamına gelir. Eğer pembe bir çizgi varsa hamile değilsin demektir.
Yaptım negatif çıktı

Back