Acaba hamilemiyim?

Kbrt123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
3
0
1
25
Merhabalar yeni üyeyim lütfen yardımcı olur musunuz en son 20 haziranda adetim bitti ve tam bir hafta sonra gece kahverengi akıntı sabah ise pembe akıntı geldi daha sonra akıntım olmadı bir kaç gün sonra gögüslerim hassaslaştı ve agrımaya başladı ve hala agrıyor 3 gün önce belimde şiddetli agrı vardı bacaklarıma vuruyordu resmen kasıkkarımda da ara ara agrı oluyor ve benden aşırı su gibi akıntı geliyor sürekli acaba bunlar hamilelik belirtisi mi adetime 1 hafta kaldı test yapsam çıkarmı acaba

test için daha erken ama erken gebelik testleri var onlarla deneyebilirsin

Peki bu belirtiler hamilelikle benziyormu olabilirmi acaba hassas testler varmış alıp denemek istiyorum
herkesin belirtisi farklıdır bu konu için birşey diyemem hamilelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de

Bazenn öyle belirtiler oluyor ki kesin hamileyim diyorsun günlerin geçiyor ama hepsi psikolojik çıkıyor belirtiler hem adet hem gebelik belirtisi gününün geçmesini bekle zaten hamileysen ikinci üçüncü günde bile çıkıyor çift çizgi Allah gönlüne göre versin

Arkadaşlar bende adetime 1 hafta kala yaptım negatif çıktı adetimi beklicem eğer hamişsek ilişki esnasında kasılma zorlanma patma gibi belirtileriniz oldu mu ve ilişki esnasında değil de gecesi ve sabahı akıntınız oldu mu çamaşırım a beyaz süt kıvamında akıntı geliyor son 15 20 gündür kesintisiz gebelik belirtisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…