• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim?

FatosOncu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2019
1
0
1
30
Herkese iyi akşamalar🙋🏻‍♀️
Kızlar merak ettiğim bir konu var.
Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı mı oluyor?

Kızlar ben sormak istiyorum ilişkiden 11 gün sonra yapılan idrar testi çikarmi yoksa 4 gün daha beklemelimiyim ?

Kızlar ben sormak istiyorum ilişkiden 11 gün sonra yapılan idrar testi çikarmi yoksa 4 gün daha beklemelimiyim ?
12. Gün çıkar erken döllendiyse 10 da da çıkar ama kesin yumurtlama tarihin belli mi

Adeten 14 gün sonra diye biliyorum
Ben ilişkiye adeten 10 gün sonra girdim acaba hamile miyim daha 2 3 gün bekliyçem bakalim hayırlısı.

Eğer yumurtlamadan tam eminsenız çıkması lazım .

Ovulasyon testi yapmadıysanız belki 1 2 gün geç ymurtlamıssındır

Adeten 10 gün sonra ilişkiye girdim ve şuan 10 gün geçti ilişkinin üstünden hamile olma olasılığım varmi acaba bugün test yapsam çikarmi

Bende biseyi merak ediyorum arkadaslar yardimci olabilirmisiniz.s martin 9unda adet olmustum normalde 4 5 gun onceden oluyodum simdi ise bugun pembemsi bi leke geldi.asiri bel agrisi ve sag kasik agrim ayaklarma kadar heryerim agriyor.s endiseliyim acaba hastami oldum yoksa hamismiyim sizce boyle yasayan varmi test almamak icin zor tutuyorum kendimi zaten suan isteym :(

Back