Acaba hamilemiyim

3 günde hcg yükselmiş olabilir.Kahverengi akıntı da yerleşme kanaması olabilir.Bence sabah özellikle ilk idrarla test yapın .Yedi gün doktorların da bekleyin dediği süre.Varsa yüksek ihtimalle çıkacaktır

7 gün uzun bi gecikme bi kaç gün daha bekleyin derim geç döllenme de olabiliyor bazen . Bi sefer 10 gün gecikmiştim ama hamilelik yoktu . Evde test yapmaya devam edin varsa hcg yükseldikçe çizgi çıkmaya başlar :)

İnşallah ya yarın sabah gidip yaptırayım kan tahlilini inşallah boşuna heveslenmıyorumdur

Kahverengi akıntın olmuş muydu seninde?
Evet olmuştu canım . En yakın arkadaşlarımdan biri de hemşire her gün başını ağrıtıyordum karnım ağrıdı kasığım ağrıdı var mıdır diye :) ama psikolojikmiş :)

Evet olmuştu canım . En yakın arkadaşlarımdan biri de hemşire her gün başını ağrıtıyordum karnım ağrıdı kasığım ağrıdı var mıdır diye :) ama psikolojikmiş :)
Bende en son kafayı yıcem ya ben en iyisi yarın gidip bir hastaneye tam emin olayım yoksa duramam başka türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…