Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 7 gün gecikti ve bugün kahverengi akıntım var acaba hamile olma ihtimalim var mı?
Evet idrar testi yaptım uç gün önce negatif cıktı ama ne kadar doğru bilemiyorumBu sürede test yaptınızmı hiç
3 günde hcg yükselmiş olabilir.Kahverengi akıntı da yerleşme kanaması olabilir.Bence sabah özellikle ilk idrarla test yapın .Yedi gün doktorların da bekleyin dediği süre.Varsa yüksek ihtimalle çıkacaktır
ÇıkarYarın kan tahlili yapsam çıkar mı ?
Kahverengi akıntın olmuş muydu seninde?7 gün uzun bi gecikme bi kaç gün daha bekleyin derim geç döllenme de olabiliyor bazen . Bi sefer 10 gün gecikmiştim ama hamilelik yoktu . Evde test yapmaya devam edin varsa hcg yükseldikçe çizgi çıkmaya başlar :)
İnşallah allah razı olsun :)Çıkar
Hayırlısı olsun inşallah
Evet olmuştu canım . En yakın arkadaşlarımdan biri de hemşire her gün başını ağrıtıyordum karnım ağrıdı kasığım ağrıdı var mıdır diye :) ama psikolojikmiş :)Kahverengi akıntın olmuş muydu seninde?
Bende en son kafayı yıcem yaEvet olmuştu canım . En yakın arkadaşlarımdan biri de hemşire her gün başını ağrıtıyordum karnım ağrıdı kasığım ağrıdı var mıdır diye :) ama psikolojikmiş :)
İnşallah vardır canım en iyisi en garantisi kan testi kafan rahatlar :)Bende en son kafayı yıcem yaben en iyisi yarın gidip bir hastaneye tam emin olayım yoksa duramam başka türlü
![]()
Evet inşallah olumlu çıkar yaİnşallah vardır canım en iyisi en garantisi kan testi kafan rahatlar :)