• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim

Prenssanne

Bebegim
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
47
14
38
25
Malatya
Meb kızlar benim adetim 4 gün geçti iki üç haftadır kasiklarimda şiddetli ağrı var kramplar giriyor ve normalde hic gogusum agrimazdi göğüslerinde ağrı var kan testi vermeği düşünüyorum sizce hamilemiyim:(

Meb kızlar benim adetim 4 gün geçti iki üç haftadır kasiklarimda şiddetli ağrı var kramplar giriyor ve normalde hic gogusum agrimazdi göğüslerinde ağrı var kan testi vermeği düşünüyorum sizce hamilemiyi 4 gün gectigine göre idar testindede çıkabilir. Yoksa eğer kistte olabilir. En iyisi test yapip ögrenmek tabiki.

Meb kızlar benim adetim 4 gün geçti iki üç haftadır kasiklarimda şiddetli ağrı var kramplar giriyor ve normalde hic gogusum agrimazdi göğüslerinde ağrı var kan testi vermeği düşünüyorum sizce hamilemiyim:KK43:
günün geçmiş olabilirsin tabiki kan testi yaptir

7 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyoruz bu ay akintim cok artti ilk baslarda yumurta aki gibiydi 5 gundur falan da akintinin icinde pembe iplik gibi kanamalarda geliyor. Ara ara baş dönmesi goz kararmasi gibi durumlarda yasadim. Ve sol yumurtaligimda ara ara sanci oluyor. Bu dogru bir bilgimi bilmiyorum ama idrarimda da beyaz tortular var. Adet donemimde daha 4 ocak gbi falan. Sizce hamile olabilir miyim? Lutfen kizlar yardimci olun

Back