- Konu Sahibi Prenssanne
Meb kızlar benim adetim 4 gün geçti iki üç haftadır kasiklarimda şiddetli ağrı var kramplar giriyor ve normalde hic gogusum agrimazdi göğüslerinde ağrı var kan testi vermeği düşünüyorum sizce hamilemiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meb kızlar benim adetim 4 gün geçti iki üç haftadır kasiklarimda şiddetli ağrı var kramplar giriyor ve normalde hic gogusum agrimazdi göğüslerinde ağrı var kan testi vermeği düşünüyorum sizce hamilemiyi 4 gün gectigine göre idar testindede çıkabilir. Yoksa eğer kistte olabilir. En iyisi test yapip ögrenmek tabiki.
günün geçmiş olabilirsin tabiki kan testi yaptirMeb kızlar benim adetim 4 gün geçti iki üç haftadır kasiklarimda şiddetli ağrı var kramplar giriyor ve normalde hic gogusum agrimazdi göğüslerinde ağrı var kan testi vermeği düşünüyorum sizce hamilemiyim
Ay valla verdim hadi hayırlısı dua edin kizlargünün geçmiş olabilirsin tabiki kan testi yaptir
inşallah hamilesındır canım sonucunu yazAy valla verdim hadi hayırlısı dua edin kizlar
İnşallah hamilesndr
inşallah hamilesındır canım sonucunu yaz
Hamileyimmm kizlarrrr 5 haftalikInşallah ya :)
Çok sevindim canım peki belirtin varmıydı :)Hamileyimmm kizlarrrr 5 haftalik