• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acaba hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1melekolsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2017
9
0
1
25
Kızlar adetim 5 gün geçti fakat 6 gundur pembemsi ve kahverengiye dönük akintim var hiç adet belirtiside olmadı goğusterim ağrıyor sadece Sizin de böyle başınıza geldimi çocuk istiyoruz 3 aylık evliyim test yapicam fakat negatif olması beni tedirgin ediyo

Kızlar adetim 5 gün geçti fakat 6 gundur pembemsi ve kahverengiye dönük akintim var hiç adet belirtiside olmadı goğusterim ağrıyor sadece Sizin de böyle başınıza geldimi çocuk istiyoruz 3 aylık evliyim test yapicam fakat negatif olması beni tedirgin ediyo
Test yap. Negatifse doktora git. Bu şekilde hamile olup olmadığını kimse bilemez

Gercekten istiyorsaniz umarim hamilelik vardir. Ama yerinizde olsam şimdiye test yapmistim

Daha yaşın kaç bu ne acele
Daha yeni evlisin evliliğin tadını çıkar

Kızlar eşim askerde iki gün iznden geldiğinde adetliydim birlikte olmadık adetimden dolayı içme boşalmadı dışarı oldu ama benim adetim 4 gün geçti yeni evliyim acaba hamilemiyim bilmiyorum teste yaptırmadım yeni evliyiz daha bebek düşünmüyoruz korkumdan

Kızlar eşim askerde iki gün iznden geldiğinde adetliydim birlikte olmadık adetimden dolayı içme boşalmadı dışarı oldu ama benim adetim 4 gün geçti yeni evliyim acaba hamilemiyim bilmiyorum teste yaptırmadım yeni evliyiz daha bebek düşünmüyoruz korkumdan
Birlikte olmadın ama dışarı boşaldi diyorsun
Canım reglı dönemin de ilişkiye girme sen ve eşin mikrop kapabilirsin bu durumda
Hamile olduğunu sanmıyorum kan testi yaptır kafan rahatlar

Hamile olabilirsin idrar testi yap ona göre sonucunu bilirsin kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir

Birlikte olmadın ama dışarı boşaldi diyorsun
Canım reglı dönemin de ilişkiye girme sen ve eşin mikrop kapabilirsin bu durumda
Hamile olduğunu sanmıyorum kan testi yaptır kafan rahatlar
Onuda bilemedim çok stres yaptım ağrılarım var olamadım soğan suyu içtim iki gün fayda etmedi acaba stresten dolayımı bilemiyorum

Back